23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gravlund fortsætter med at sætte barren højt

For femte år i træk har Gravlund Industrigummi fornyet sine ISO-certificeringer indenfor miljø, arbejdsmiljø og kvalitetsstyring.

Der skal være orden i sagerne, når kunder lægger ordrer hos den danske gummiproducent. Både når det kommer til gummimaterialernes oprindelse og den præcise produktionsstyring - og i lige så stor grad de miljømæssige aspekter.

Gravlund Industrigummi har længe benyttet sig af dansk, CO2-neutral vindenergi i produktionen, og med ISO 14001-certificeringen er der en fortsat forpligtelse til at optimere virksomhedens miljøpåvirkning.

Har man sagt miljø må man også sige arbejdsmiljø. Glade medarbejdere udvikler sig sammen med virksomheden, og med mange trofaste medarbejdere er der en klar indikation af, at Gravlund Industrigummi er et godt sted at gå på arbejde:

- Medarbejderne er virksomhedens rygrad, og det skal fortsat være en prioritet at sikre deres trivsel. Vi har en sund kultur og glade mennesker i produktionen og på kontoret, og det hjælper ISO-certificeringen os med at fastholde, siger Benedicte Bodilsen, som desuden er ansvarlig for ISO ledelsessystemet:

- Vi oplever i stigende grad at få ordrer med grundlag i vores certificeringer, og det er skønt - men jeg oplever faktisk, at certificeringerne er et effektivt værktøj til at sigte højt og holde et højt niveau i hele virksomheden. Det minder os om, at vi skal gøre vores bedste hver dag, fortæller hun.

Gravlund Industrigummi er certificeret med standarderne ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og DS/ISO 45001:2018. 

Om Gravlund Industrigummi:

Gravlund Industrigummi er 100% danskejet og placeret i Ballerup. Vi er en ordreproducerende gummifabrik, med speciale i at rådgive, udvikle og producere i alle seriestørrelser indenfor gummiproduktion.

I mere end 70 år har virksomheden opbygget Danmarks største viden inden for gummiproduktion, og i mere end 30 år har Mads Gravlund og hans team stået bag komplicerede produktioner i gummikomponenter i høj kvalitet, til brug i alle brancher.

Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.032