23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vintermåtter beskytter byggeriet og sikrer kvaliteten hos Dansk Boligbyg

Hos totalentreprenøren Dansk Boligbyg er der stort fokus på den kvalitet, som byggeriet skal afleveres i. Derfor er det vigtigt at beskytte byggeriet, mens der arbejdes. Det gælder også for et boligbyggeri i Aarhus.

Den ideelle løsning

Vintermåtter er den ideelle løsning til beskyttelse af nystøbte fundamenter, men vintermåtter kan bruges til meget andet end at isolere for kulde eller varme. De kan også beskytte mod ridser, slag og nedfaldende genstande. Dét har man fundet ud af hos totalentreprenøren Dansk Boligbyg, der har investeret i vintermåtterne fra Combitherm, så man har dem ved hånden.

”Det er vigtigt for os, at byggeriet fremtræder uden småskader i de sidste faser op til endelig færdiggørelse, og det var egentligt lidt tilfældigt, at vi fandt ud af, at vi kunne bruge Combitherms vintermåtter til at afdække med. Og jeg må sige at det fungerer upåklageligt. Vi bruger dem blandt andet til at beskytte rækværket på altanerne, så de ikke rammes af byggematerialer, som mørtel, småsten og maling mv., når vi arbejder ovenpå”, siger Kenneth Kastbjerg Kreutzfeldt, der er projektchef i virksomheden.

Vintermåtter til alle tider

Hos Dansk Boligbyg bruger man vintermåtterne både til den traditionelle afdækning, når man støber insitu, når det er koldt og vådt i vejret, men også i råhuset til at holde tørt og varmt i enkelte afdelinger i byggeriet, hvor de ganske enkelt bruges som midlertidige skillevægge. I det specifikke tilfælde handler det om et boligbyggeri i Aarhus med 31 boliger og to erhvervslejemål, hvor Dansk Boligbyg har valgt at købe Combitherms vintermåtter til formålet.

”Måtterne er håndterbare, og de suger ikke fugt. Heller ikke selvom der skulle komme en lille rift i folien. Derfor kan vi bruge dem til mange forskellige formål i byggeriet, og vi har faktisk investeret i en hel palle af vintermåtter, så vi har på lager”, siger han.

Opmærksomme på miljøtiltag

Hos Dansk Boligbyg er man også opmærksom på, at vintermåtterne er lavet af miljøvenlige materialer, og det passer fint ind i firmaets bæredygtighedsstrategi:

”Vintermåtterne fra Combitherm er fremstillet af fortrinsvist genanvendte materialer fra plastflasker. Det er jo en miljøvenlig tilgang, som passer ind hos os. Materialet gør også at måtterne på grund af den begrænsede vægt er lettere at håndtere, at de ikke suger væde, når de bliver våde, og at selve materialet i måtten kan genanvendes igen”, siger Kenneth Kastbjerg Kreutzfeldt.

Firmaet oplever også, at bygherrerne er begyndt at efterspørge bæredygtige løsninger, så det er noget der breder sig ind i valget af materialer og andet udstyr, man anvender i byggefasen.

Dansk Boligbyg har hovedkontor i Horsens og afdelinger i Aalborg, Odense og Roskilde.

Om Dansk Boligbyg

Dansk Boligbyg er en større hoved- og totalentreprisevirksomhed, - også kaldet styringsentreprenør, der sammen med bygherren udvikler og opfører større boligbyggerier. 110 medarbejdere er beskæftiget på en række forskellige byggerier med entreprisesummer i størrelsesordenen 50-350 mio. kroner.

Om Combitherm

Combitherm er blandt Europas førende aktører inden for fremstilling af fleksible, skræddersyede og energibesparende termoløsninger til en bred vifte af industrier, hvor der arbejdes med temperaturfølsomme varer og processer, og hvor temperaturændringer skal minimeres. Vores løsninger benyttes blandt andet indenfor pharma & medicinal, logistik & transport, bygge & anlæg, fødevarer og detailhandlen.

Læs mere om Combitherms termoløsninger på vores webside eller følg Combitherm på LinkedIn, hvor vi løbende deler nyheder, viden og info om produkter.

Combitherm A/S
Industrivej 6
8653 Them
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87130428
P nummer: 1002764917

Kontaktperson

AP
Anja Povlsen
Marketing Manager
apo@combitherm.dk

Send til en kollega

0.047