23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Revolutionerende Pallemagasin fra Q-Transportmateriel A/S på HI-messen 2023

Q-Transportmateriel A/S debuterer med deres banebrydende Q5E pallemagasin på HI-messen 2023. Dette pallemagasin kan tilpasses enhver pallestørrelse, øger lagerpladsudnyttelsen og sparer tid med automatisk pallehåndtering. Besøg os på messen og opdag en ny æra af materialehåndtering.

Q-Transportmateriel A/S er spændt over at være en del af HI Tech & Industry Scandinavia-messen 2023, hvor vi vil præsentere vores seneste innovation: vores avancerede pallemagasin. Dette magasin er skabt med det formål at forbedre lagerstyring og den interne palletransport i produktionsmiljøer.

Hvad gør vores pallemagasin særligt? Det er ekstremt fleksibelt og kan tilpasses forskellige pallestørrelser og vægtkapaciteter. Dette betyder, at virksomheder kan tilpasse det efter deres specifikke behov, hvilket resulterer i en mere effektiv udnyttelse af lagerpladsen.

Vores pallemagasin er også kendetegnet ved dets holdbarhed, sikkerhed og brugervenlighed. Det er konstrueret af materialer af høj kvalitet og er nemt at betjene. Ved at benytte vores pallemagasin kan virksomheder flytte og opbevare paller med lethed, hvilket fører til øget produktivitet og omkostningsreduktion.

På vores messestand præsenterer vi vores seneste pallemagasin - Q5E, som har kapacitet til at håndtere op til 5 paller ad gangen uden behov for manuel indtastning fra operatøren. Med andre ord behøver operatøren ikke at angive antallet af paller, de transporterer, da vores pallemagasin automatisk registrerer og håndterer dem.

Vi vil gerne opfordre alle interesserede til at besøge vores stand på HI Tech & Industry Scandinavia-messen for at få første hånds erfaring med vores pallemagasin i aktion og lære mere om dets mange fordele. Vi er overbeviste om, at vores innovative løsninger vil være en værdifuld tilføjelse til ethvert produktionsmiljø.

For at deltage i messen og få en gratis billet, kan du bruge koden hi23-27945 og indløse den her: https://webshop.hi-industri.dk/Webshop/Identification?id=819&languageId=1. Du er velkommen til at kontakte os på mail@q-system.dk eller ringe til os på +45 8694 3277 for at planlægge et møde med vores eksperter under messen.

Du kan finde alle vores pallemagasiner lige her

Vi ser frem til at byde dig velkommen på HI-messen og præsentere vores seneste materialehåndteringsløsninger, der kan optimere din produktion og løfte din virksomhed til nye højder.

Q-Transportmateriel A/S ▪ Q-System
Hjaltevej 16, Skovby
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16440973
P nummer: 1001099712

Kontaktperson

MRK

Send til en kollega

0.047