23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gas Booster og luftforstærker kan skræddersyes til dit behov

Granzow A/S samarbejder med MAXIMATOR for at tilbyde avancerede gasboosters, ideelle til oliefri kompression af gasser og luft. Vores brede udvalg af modeller tillader driftstryk på op til 2.100 bar (30.000 psi) for industriel gas som argon, helium, hydrogen og nitrogen, og op til 350 bar (5.075 psi) for ilt. Vores gasboostere anvendes til forskellige applikationer, herunder tryktest, gasoverførsel, gasgenvinding, og meget mere. Vi specialdesigner løsninger i samarbejde med vores kunder for at optimere deres processer. Læs vores succesberetning om naturgasoptimering, og kontakt Granzow A/S for skræddersyede løsninger til dine behov.

Udløber
5. september 2027

Granzow A/S tilbyder højtryksforstærkere, som er velegnede til oliefri kompression af gasser og luft. 
Industrigasser som argon, helium, hydrogen og nitrogen kan komprimeres til driftstryk på 2.100 bar (30.000 psi), ilt til 350 bar (5.075 psi).

MAXIMATOR Gas Booster og luftforstærker
Som et resultat af det brede udvalg af modeller fra MAXIMATOR, er det muligt at vælge den optimale booster til hver applikation. 
Enkelt-, dobbeltvirkende eller to-trins boostere eller en kombination af disse modeller kan bruges til at opnå forskellige driftstryk og flowkapaciteter.

  • Tryktest med gas
  • Gasoverførsel
  • Gasgenvinding
  • Opladning af nitrogenakkumulatorer
  • Forsyning til isoleringsgasanlæg
  • Gasassisteret sprøjtestøbning
  • CO2-foaming
  • Overførsel af iltflasker
  • Opladning af åndedrætsluftflasker
  • Lækage test


Få en skræddersyet løsning hos Granzow A/S
Hos Granzow A/S forstår vi vigtigheden af at tilpasse løsninger til dine unikke behov. Sammen med vores pålidelige partner, MAXIMATOR, arbejder vi hårdt for at levere effektive og specialdesignede løsninger, der skubber dine industrielle processer til nye højder.
Optimering af Naturgasflow: 
 
For nylig blev vi udfordret af en kunde, der ønskede at øge deres naturgastryk fra 2 bar til 3,5 bar i deres eksisterende system og vi var klar til at tackle den. Ved at udnytte vores ekspertise og samarbejde med MAXIMATOR designede vi en innovativ løsning, der løftede kundens naturgasstrøm til det ønskede niveau.
 
Vi arbejdede i tæt samarbejde for at identificere den bedst egnede løsning til deres specifikke anvendelse. Resultatet? En skræddersyet booster station fra MAXIMATOR, der ikke kun opfyldte, men overgik kundens forventninger.
 
Denne state-of-the-art booster station, drevet af pneumatik, viste sig at være den perfekte løsning. Med et imponerende trykforhold på 1:2 og evnen til at øge trykket op til 4 bar, løftede den naturgasstrømmen uden problemer. Den automatiske stopfunktion ved målet for trykket og den automatiske genstart ved trykfald sikrede fejlfri drift og minimal vedligeholdelse.
 
Vores mål er at skabe merværdi for vores kunder, og denne succesberetning er et bevis på vores engagement. Vi er stolte af at kunne tilbyde skræddersyede løsninger, der forbedrer ydeevnen og levetiden for industrielle systemer. Sammen med MAXIMATOR fortsætter vi med at drive teknologisk fremgang og levere løsninger, der omdanner udfordringer til muligheder.


Kontakt Granzow A/S.

Har du har brug for en skræddersyet løsning, så tager vi gerne en snak med dig om mulighederne for optimering.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047