23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3D scanning Indtager HI Tech og Industrimessen

Oplev det nyeste inden for 3D Tech, når HI Tech & Industry Scandinavia løber af stablen i Herning den 3.-5. oktober 2023.

På årets HI-messe har MCH skabt et område, som samler udstillere inden for kategorien 3D Tech. Her kan besøgende opleve det nyeste inden for 3D print, 3D scanning og 3D software. Teknologier, som har opnået stor anerkendelse og anvendelse i industrien de seneste år.

I området for 3D Tech kan du bl.a. møde Zebicon, som med 20 års erfaring på bagen har bidraget til at fremme teknologien og uddanne markedet i de mange anvendelsesmuligheder.

Hvad er 3D scanning?
3D scanning er en teknologi, der bruges til at skabe en digital 3D model af et fysisk objekt. Processen går ud på at indsamle data af emnets geometri og overflade, hvilket kan gøres med forskellige teknologier og typer af måleudstyr.

Direktør for Zebicon, Jeppe Hebsgaard Laursen, forklarer, ” den mest anvendte teknologi inden for high-end måleudstyret er struktureret 3D lysscanning. Her projiceres et lysmønster på emnets overflade, hvilket bruges til at beregne emnets overfladegeometri”.

En anden teknik, som især er populær ved håndholdte løsninger, er 3D laserscanning. Ved 3D laserscanning sendes laserstråler ned på emnets overflade for at måle den tid, det tager for lysstrålen at reflektere tilbage. Scanneren bruger denne information til at måle afstanden og dermed skabe en 3D model af emnet.”

3D scanning kan bruges til mange formål, herunder industriel design og fremstilling, dokumentation, kvalitetskontrol og inspektion samt rekonstruktion af slidte dele og værktøjer.

Oplev 3D scanning med live-demonstration på Zebicons stand
På HI-messen præsenterer Zebicon en række 3D scannere. Her kan besøgende opleve 3D lysscannere som ATOS Q, ATOS 5 og den automatiserede løsning ATOS ScanBox 4105. Derudover vil Zebicon give live-demonstration af den nye håndholdte 3D laserscanner, T-SCAN hawk 2.

Den 3.-5. oktober står Zebicon klar på stand K-8252, til at fortælle om 3D scanning og tage dialogen om mulige løsninger baseret på den enkelte virksomheds behov og udfordringer. 

Hent din gratis billet til HI23

Brug invitationskoden hi23-27901

Zebicon A/S
Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26674867
P nummer: 1009187053

Kontaktperson

Katja Ramsing
Projektleder
+45 41964956 kr@zebicon.com

Send til en kollega

0.048