23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skån din ryg med to redskaber, når du arbejder med farlige medier

Og udfør samtidig dit arbejde på den halve tid

Hvis du arbejder med farlige medier, får du sikkert brug for at flytte dine beholdere eller tappe fra dem. Men her kan det være hårdt ved din ryg, hvis du skal bukke dig ned for at tappe – eller selv må løfte de store, fyldte beholdere. Derfor finder du her to vigtige redskaber, der både kan skåne din ryg – og gøre dit arbejde en hel del nemmere.

 

1.      Skal du løfte fyldte tromler?

Selv hvis du får en kollega til at give en hånd med, er fyldte tromler hårde ved ryggen. Det gør ikke kun ondt – men øger også risikoen for, at du taber tromlen. Derfor er tromleløfterne selvfølgelig uundværlige, når du skal løfte de tunge beholdere. Spænd tromlen fast med klemmen, og så kan du løfte tromlen lige derhen, hvor den skal stå. På sikker vis – og den halve tid.

 

2.      Sådan tapper du i en rygvenlig højde

Du kender nok det der med, at hvis du har krummet ryggen for at nå noget, så kræver det en god udstrækning bagefter. Derfor er det også vigtigt, at din tapning foregår i den rette højde for at skåne ryggen. Og så kan du bedst holde øje med tapningen. Her består en tappestation både af et opsamlingskar til at opsamle spild og et stativ til at sørge for en bekvem højde. Så kan du nemmere tappe dine medier.

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

CLT
Cecilie Louise Troelsen
Marketing Manager
cet@denios.dk

Send til en kollega

0.047