23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Silikonegummi sikrer svampelampen til de små

Løvens Hule-virksomheden Hush Little One stod med massive udfordringer, da deres ammelampe skulle produktionsmodnes. Gravlund Industrigummi blev en aktiv del af løsningen.

Da Sara Baudtler tegnede skitserne til ammelampen, endte det hurtigt med et svampe-inspireret design, hvor lyset skulle gennembryde materialet og give et blødt og varmt udtryk i rummet.

Designet er én ting - materialevalget noget andet. Og med idéen om, at lampeskærmen skulle støbes i plast, løb Hush Little One ind i udfordringer med designet. Noget var ikke rigtigt, men Sara kunne ikke helt sætte en finger på hvad. Heldigvis satte et besøg fra Gravlund Industrigummi gang i idéerne og kreativiteten.  

- Faktisk var det slet ikke planen, at Svampelampen skulle have et silikoneelement. Men Gravlund prikkede til vores forestillinger om lampen og hvad der kan lade sig gøre, og med deres ekspertise og know-how kom vi frem til en holdbar løsning, fortæller Sara Baudtler, der hurtigt indså, at silikonegummi ville være det perfekte materiale til lampeskærmen:

- At lave ”hatten” i silikone betyder ikke kun, at lampen får et mere interessant design, men det betyder også, at vi kan lave en tænd/sluk funktion som både er sjov og langt mere brugervenlig, fortæller hun.

Udover silikonegummiets mange fordele kunne Gravlund også dokumentere markant lavere omkostninger for at komme i gang med produktionen.

Den kreative og gennemtænkte ammelampe er nu sat til salg via crowdfunding-platformen Kickstarter, hvor man kan medvirke til at få sat produktet i produktion ved at købe et eksemplar.

Har du også brug for et kreativt og fleksibelt indspark i din produktudvikling? Kontakt os gerne for en snak om mulighederne på telefon 4466 9830 eller på info@gravlund.dk og hør nærmere om mulighederne for et godt samarbejde.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 9. år i træk den højeste kreditrating, AAA.    
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.031