23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny produktionschef rammer plet hos Gravlund

Pr. 1. september er Michael Markussen tiltrådt som produktionschef ved Gravlund Industrigummi A/S.

Med uddannelse som henholdsvis smed og maskintekniker har Michael bestemt teorien på plads. Men praktisk erfaring har han også masser af:

- Jeg har været i plastbranchen siden 90'erne og har senest arbejdet med CNC-bearbejdning af plastemner, så jeg har et rigtig godt kendskab til kunststoffer og metal - og det bliver en fordel her hos Gravlund Industrigummi, fortæller Michael Markussen, der i mange år har fulgt den danske gummiproducent fra sidelinjen:

- For mange år siden var jeg selvstændig og havde værksted tæt ved Gravlunds daværende adresse. Dengang introducerede Mads Gravlund mig for gummimaterialets fortræffeligheder, og siden har jeg løbende fulgt med i virksomhedens udvikling. Jeg må sige, at det er en fornøjelse at være i en virksomhed, der sætter en ære i at have styr på selv de mindste detaljer, siger han.

Som produktionschef kommer Michael til at varetage en lang række opgaver med planlægning og kvalitetskontrol, og så er det godt med fritidsinteresser efter arbejdstids ophør. Michael er aktiv jagtfeltskytte, og sætter stor pris på oplevelser i naturen:

- Jeg dyrker jagtfeltskydning på et ret højt niveau, og det går der meget god tid med. Derudover tager jeg også gerne en tur i kajakken, når tiden og vejret er til det. Det er ofte i naturen, at jeg får ladet batterierne op igen, fortæller Michael Markussen.

Skal vi hjælpe med produktionen af dit næste gummiemne? Kontakt os gerne for en snak om mulighederne på telefon 4466 9830 eller på info@gravlund.dk og hør nærmere om mulighederne for et godt samarbejde.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv. 

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 9. år i træk den højeste kreditrating, AAA.                   
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.047