23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ultralydssvejsning: Det er IKKE så svært

Ultralyd kan hjælpe med at opnå næsten perfekte svejse- og skæreresultater samtidig med, at økonomien og bæredygtigheden garanteres. Hos Rinco Ultrasonics Danmark har vi altid et par test-svejsehorn liggende for at hjælpe kunden med videre afklaring, så de kan opnå en forståelse for, om ultralydssvejsning er noget for dem.

Ultralydssvejsning er den mest simple metode til at svejse to stykker plast sammen. Hos Rinco Ultrasonics Danmark tilbyder vi altid hjælp og rådgivning angående ultralydssvejsning, hvor en mekanisk vibrerende enhed afsætter energi i et givent punkt. I bund og grund er det dog ikke så avanceret eller svært, som man skulle tro. Vi bidrager altid med en god forståelse for, hvordan ultralyd fungerer. Vi tror på, at kunden gennem en tæt og god dialog kan opnå mere forståelse for ultralyd og derved gøre det nemmere for dem at træffe en beslutning. 

Vores seneste arbejde har vist med tydelighed, at et test-svejsehorn, der ikke nødvendigvis er specialdesignet til den specifikke opgave, kan give et godt udgangspunkt, så kunden selv kan træffe en beslutning ud fra et mere oplyst grundlag. Ved dette besøg kunne kunden se fordelene ved teknologien med sine egne øjne, og vi har sidenhen modtaget 2 stk. håndholdte svejsere, så vi også altid kan komme direkte ud til kunden i stedet.

Tøv ikke med at kontakte os, så vi kan tage en snak om, hvordan ultralydssvejsning kan bidrage positivt i jeres produktion. Vi kan kontaktes på tlf.: 86 34 31 99 eller på E-mail: info@rincoultrasonics.dk 

Rinco Ultrasonics Danmark A/S
Saunte Bygade 44D, st.
Saunte
3100 Hornbæk
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19950999
P nummer: 1004146100

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063