23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se hvad du kan opleve af sprayteknologi på HI-messen

Teknik og automation skal opleves live, og derfor ser vi igen frem til at deltage på HI-messen i Herning. Mød os på stand M9894 og oplev livedemos af moderne sprayteknologi.

Sprayteknologien udvikler sig hele tiden med nye muligheder for optimering af sprayprocesser og reduktion af energiforbrug. På årets HI-messe har vi opsat flere nye tekniske demonstrationer på vores stand, hvilket giver dig mulighed for at opleve moderne sprayteknologi live.

Oplev vores produkthighlights på messen:

  • Den nye generation inden for automatiseret spraystyring fra AutoJet, der sikrer en mere præcis og effektiv styring med sprayprocesser på transportbånd. 
  • Tryktank til 40 liter med tilhørende dyser til trykluft, der reducerer energiforbruget uden at gå på kompromis med sprayens kvalitet.
  • Et udvalg af vores populære motordrevne og væskedrevne tankrensningsdyser til optimering af processer med rengøring af kedler og procestanke.

Spørg os om dyser til alle formål og industrier
Skal du på messen, så mød os på stand M9894 og lad os tale om din sprayproces. Vi oplever ofte, at vi i dialogen med vores kunder finder frem til både større og mindre optimeringsmuligheder, der har stor effekt på sprayens kvalitet og de samlede driftsomkostninger.

Har du endnu ikke hentet din billet til messen, så kan du hente en gratis billet ved at bruge invitationskoden: hi23-28111.

Om mt spray
Hos mt spray har vi siden 1987 leveret løsninger til processer med spray, der er med til at sikre større driftseffektivitet, optimeret ressourceforbrug og øget processikkerhed. I dag er vi den førende leverandør i Danmark inden for salg og rådgivning af sprayteknologi, og kan levere komplette løsninger og komponenter i stykvis til enhver sprayproces – uanset industri.

Se mere om mt spray på www.mt-spray.dk.

Har du spørgsmål til sprayteknologi, så kontakt vores salgsingeniører Torben Holm på 4020 3272 / th@mt-spray.dk eller Claus Brandt på 4047 9635 / cb@mt-spray.dk.

mt spray a/s
Symfonivej 37
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11544398
P nummer: 1000253316

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063