23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Door System styrker organisationen med to nye profiler

Aktivitetsniveauet er fortsat meget højt hos Door System, og vi har ansat ny intern salgskoordinator og ny teknisk assistent.

Door System er inde i en meget positiv udvikling og styrker nu organisationen yderligere med to nye profiler til salg og PTA.

Jannick Møbjerg Pedersen er vores nye interne salgskoordinator. Jannick skal primært fungere som projektkoordinator og hjælpe med at styre og klargøre de mange projekter til PTA og produktion. Han kommer fra en lignende stilling hos en stor emballageproducent, hvor han havde kontakt til et bredt udsnit af virksomhedens kunder. Jannick har øje for detaljen og er meget resultatorienteret. Han drives af nytænkning og er uddannet markedsføringsøkonom med speciale i iværksætteri fra Erhvervsakademi Aarhus.

Poul Thye Knudsen er vores nye tekniske assistent i PTA-afdelingen. Poul kommer med solid erfaring og et godt kendskab til dørbranchen, idet han i mere end 8 år har arbejdet i produktionen hos anden dansk dørproducent. I sin nye rolle bliver Poul en del af PTA-teamet, der udarbejder tekniske tegninger til produktionen og er bindeled mellem salg og produktion. Poul er uddannet industrioperatør og produktionsteknolog inden for konstruktion.

Et stort velkommen til Jannick og Poul.

Se Jannicks og Pouls kontaktinformationer: https://www.doorsystem.dk/kontakt/kontaktpersoner/

Door System A/S
Agerskovvej 16
8362 Hørning
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21226734
P nummer: 1004778719

Kontaktperson

KA
Kim Aschenberg
Marketing
+45 40829778 ka@doorsystem.dk

Send til en kollega

0.047