23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye tider kræver nye plast emballager

Det udvidede producentansvar er på vej!

I forbindelse med det udvidede producentansvar, som er på vej og som træder i kraft pr. 1.1.2025, arbejder LogiCon Nordic A/S løbende med test og leverancer af folier til pakkemaskiner, hvor folien enten er af genbrugsmateriale inden den anvendes på pakkemaskinen eller efterfølgende kan genbruges. Inden d. 1.1.2025 bliver det vigtigt for dig at være opmærksom på optimering og valg af folie emballage, så din afgift for indsamling og sortering bliver så minimal som muligt.

I øjeblikket er fokus rettet mod udskiftning af PET/PE, PA/PE og andre sammensatte plast typer i dybtræksfolier til mono folier, men der arbejdes også på at udskifte lågfolier til bakker og flowpack folier til mono folier. I forbindelse med udskiftning tages der hensyn til at egenskaberne i folierne bevares, så holdbarhedstid på fødevareproduktet, emballage design og pakkemaskinens funktionalitet også kan bevares.

Kontakt vores produktchef Lars Hausted på mobil 41 94 66 56 eller mail lah@logn.dk eller din LogiCon salgskontakt og hør mere om dine muligheder.

LogiCon Nordic A/S
Kokbjerg 25
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28667590
P nummer: 1009404216

Kontaktperson

LH
Lars Hausted
lah@logn.dk

Send til en kollega

0.031