23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Traditionen tro er Maskinsikkerhed til stede på årets HI-messe 2023

Traditionen tro er Maskinsikkerhed til stede på årets HI-messe der finder sted 3.-5. oktober i Herning. Hans Morten Henriksen holder hver dag på HI en række spændende foredrag om emner, der er oppe i tiden. Du kan tilmelde dig via link i bunden af side. Deltagelse er gratis.

Foredrag

09.00 - 09.40 Den kommende Maskinforordning - og andet nyt om CE-mærkning af maskiner

Nye krav på vej. Bliv klædt på til at møde de nye krav og udnytte de nye muligheder, der er på vej med den ny Maskinforordning. Maskinsikkerhed ApS orienterer om den kommende Maskinforordning i hovedtræk. Desuden oplyses om nye standarder og standarder på vej, fx ny EN ISO 12100 Risikovurdering, EN ISO 13849-1 Sikre styringer, EN ISO 10218-2 Robotløsninger og EN ISO 20607 Maskiners brugsanvisning.

10.00 - 10.40 Nye krav om risikovurdering og CE-mærkning

Få gode råd til hvordan du kan få dine CE-mærkningsopgaver på plads.

Vi oplever, at de større virksomheder stiller væsentligt strengere krav til underleverandørernes arbejdsmiljø og sikkerhed, herunder CE-mærkning af produktionsapparatet. Det giver opgaver til både brugervirksomheden og dens leverandører af maskiner og maskinservice.

Desuden har både Sikkerhedsstyrelsen og Arbejdstilsynet strammet op omkring risikovurderingen af maskiner, herunder ombygning/ændring med dokumentation for kontrollen før brug. Nye regler kan give mærkbare bøder. Hvad er nyt, og hvordan du kommer fornuftigt i mål.

11.00 - 11.40 Den gode designproces og CE-mærkning - PtX, grøn energi, medicinalindustri, den ny fabrik mm.

Havde vi da bare vidst det noget før!

Projekter har gavn af at regler og krav er kendt så tidligt i projektforløbet, at projektlederen kan nå at efterkomme regler og krav hensigtsmæssigt. Maskinsikkerheds projektplanlægningsmetode kan anvendes i både enkle og meget komplicerede projekter, så budget, tidsplan, krav m.m.  kan holdes inden for det rimelige. Vi gennemgår metoden, set i forhold til faldgruber i små og større projekter, inkl. praktisk brug af både EN ISO 12100 Risikovurdering og HAZOP i projekter, i EU/EØS, USA, Canada mv.

12.00 - 12.40 ATEX i virkelighedens verdenFå et værdifuldt indblik i området ATEX og eksplosionssikring. Hør fra en specialist, hvad du selv kan løse uden større vanskeligheder.

ATEX og eksplosionssikring kan være kompliceret, men langt de fleste opgaver er enkle at løse.
Vi giver en kort introduktion til begrebet og viser veje til, hvordan man selv kan få et overblik over opgaver og vælge produktionsvenlige løsninger.

Tilmeld dig konferencerne her og få en kode til gratis entré 

Maskinsikkerhed ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30553675
P nummer: 1013407483

Kontaktperson

Pernille Brøndum
pbr@maskinsikkerhed.dk

Send til en kollega

0.046