23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SUTO flowmålere - Måling af Trykluft, Oxygen & Nitrogen

Flowmålere kan overvåge ethvert flowsystem - hvad enten det er en enkelt kompressor eller et helt kompressorsystems ydeevne.

Udløber
31. januar 2024

Ultrafilter forhandler tyske SUTO's topprodukter i Danmark og med en større efterspørgsel på måleudstyr, har deres sortiment hurtigt vundet indpas i især den danske industri.

En flowmåler er ganske simpel at installere og alt efter applikation, kan de både fås til indendørs og udendørs anvendelse. Der kan måles flere forskellige måleenheder - herunder m3/t, m3/min., l/min., l/s, kg/t, kg/min., kg/s og cfm.

Med en flowmåler har du også et instrument der kan opdage lækager i systemet og derfor hurtigt sætte ind i tide, for at forhindre nedetid i produktionen.

Trykluft kan indeholde olie, vand og andre partikler, der kan sætte sig på måleren og forårsage fejl i det målte. Derfor er det vigtigt at flere af vores målere er lette at tage af og rengøre, så man undgår at afinstallere hele måleenheden.

Konfigurationen af vores flowmålere er næsten uendelig - du har store muligheder for at få dit produkt konfigureret helt som du ønsker det, ned til mindste detalje.

Vil du vide mere om vores flowmålere? Så finder du dem her: SUTO flowmålere hos Ultrafilter Skandinavien

Her finder du også mulighed for at downloade datasheet på alle varianter.

Vi sidder klar til at hjælpe på både info@ultra-filter.com eller tlf. +45 82 30 30 20

Ultrafilter Skandinavien ApS
Glasvænget 6
5492 Vissenbjerg
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32931472
P nummer: 1016042680

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047