23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev RubiNord på HI-messen

RubiNord er igen blandt udstillerne, når HI-messen løber af stablen den 3. til 5. oktober 2023.

RubiNord har siden september 2020 leveret formstøbte komponenter i gummi og silikone samt deltaget i design- og konstruktionsarbejde til OEM-kunder. Til oktober er RubiNord igen at finde blandt udstillerne til HI-messen i Herning, hvor der er mulighed for at få en snak om design og udvikling af formstøbte gummiartikler. 

”Da vi stiftede RubiNord i 2020 var det med en ambition om at puste nyt liv i gummiindustrien, og der er ingen tvivl om, at vi er kommet langt siden da. Derfor glæder vi os naturligvis rigtig meget til at deltage på messen og hilse på de mange besøgende. For os er det en gylden mulighed for at blive set og hørt i branchen og ikke mindst for at slå vores navn fast,” siger Brian Hoffmann Jørgensen, administrerende direktør i RubiNord.

Brian Hoffmann Jørgensen glæder sig til dialogen og muligheden for at vise totalkonceptet frem. Et koncept, hvor tegning- og konstruktionsproces ligger internt i virksomhed, som kombineret med høj viden og knowhow giver kunderne value for money. 

”Kunder tager på messen for at blive inspireret samt finde ny viden og muligheder. 
Vores målsætning er uden tvivl at netværke med potentielle kunder. Forhåbentligt vil det bidrage til at skabe nye relationer, som på længere sigt vil give afkast i form af nyt samarbejde og projekter.”

RubiNord vil være at finde i hal J stand 7202 til et nærmere kig på såvel produkter som konkrete kundecases.

Gratis messe-entrébillet udleveres ved kontakt til Brian på bhj@rubinord.dk

For yderligere information, kontakt venligst 
Kathrine Kirkeby Thomsen på mail kkt@kathrinethomsen.dk eller telefon 60 66 10 42.

RubiNord A/S
Motorgangen 2-4
2690 Karlslunde
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41349921
P nummer: 1025812529

Kontaktperson

Brian Hoffmann Jørgensen
CEO / Sales
+45 28 45 94 14 bhj@rubinord.dk

Send til en kollega

0.032