23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gummiløsninger med eksotiske metaller

Gummi kan kombineres med alverdens materialer. Gravlund Industrigummi har sågar lavet indstøbte gummiemner med nysølv.

Blandt gummimaterialets mange fortrinligheder er evnen til at indgå i kombination med andre materialer. Ofte er det forskellige ståltyper, som får støbt et gummilag omkring sig, men fra tid til anden kommer der mere eksotiske indslag forbi den danske gummifabrik.

Denne ordre varetog kompetente medarbejdere hos Gravlund Industrigummi fra start til slut. Kunden havde et veldefineret ønske til det færdige emne, så arbejdshandskerne blev monteret og opgaven sat i gang. 

Helt fra indkøb af nysølv - en legering af kobber, nikkel og zink - som skulle anvendes til indstøbningen med gummimaterialet, er opgaven blevet styret igennem. Efter støbningen blev emnerne slebet og glasblæst og herefter kontrolleret for vedhæftning.

De færdige emner er blevet pakket i speciel emballage for at beskytte mod slag og miljøpåvirkning inden afsendelse til kunden.

En opgave som denne, hvor hovedprioriteten er at lave et produkt i højeste kvalitet og uden kompromiser, er en fornøjelse at arbejde med - og den giver god inspiration til andre spændende opgaver i huset.

Gravlund Industrigummi kan også håndtere produktionen af dit næste gummiemne. Kontakt os på telefon 4466 9830 eller på info@gravlund.dk og hør nærmere om mulighederne for et godt samarbejde.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv. 

Om Gravlund Industrigummi

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.046