23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PRO-CONSULT søger elektroniktekniker til Vejle

Vi har travlt, og derfor søger vi en tekniker mere til vores afdeling i Vejle.

Vil du være med til at gøre verden mere bæredygtig gennem reparation? Savner du faglige udfordringer, og synes du, at det er spændende at lære noget nyt hver dag? Så har vi jobbet for dig!

Som elektroniktekniker i vores afdeling i Vejle, bliver du en del af vores team, der hjælper vores kunder til at opretholde stabil drift. Vores kunder tæller alle industrier lige fra medicinalindustrien, plastsprøjtestøbning til CNC-bearbejdning. Udstyret du typisk skal reparere vil være servo controllere, PLC’er, HMI-paneler og andet udstyr, der holder produktionen i gang.

Jobbet
Vi tilbyder et spændende job med fejlsøgning på industrielektronik samt fejlsøgning på produktionsanlæg. Opgaverne er alsidige, og du skal reparere på mange forskellige enheder, hvor diagram og testopstilling sjældent er tilgængelige. Så udover at du besidder et godt elektronikkendskab, får du stor nytte af dine evner til at kunne tænke ud af boksen.

En typisk opgave kan starte med fejlsøgning på kundens produktionsanlæg, hvorefter den defekte enhed hjemtages til værksted, hvor du reparerer det. Slutteligt kan du montere udstyret og se, at fabrikken kører igen.

PRO-CONSULT har en flad struktur, hvor du vil selv stå for kontakten til kunden, og hvor du har stor grad af selvbestemmelse i dine opgaver.

Om dig

  • Du har stor viden og interesse inden for elektronik. Du er måske endda uddannet elektronikfagtekniker eller lignende.
  • Du har lyst til at lære nyt og foretrækker mange udfordringer frem for ensartede opgaver.
  • Du trives i en alsidig hverdag med skiftende opgaver og prioriteter.
  • Du kan tænke kreativt og arbejde selvstændigt

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn og fleksible arbejdstider i et kompetent arbejdsmiljø, hvor en god stemning præger hverdagen, og hvor man altid er klar på at hjælpe hinanden. PRO-CONSULT er en virksomhed, hvor alle kan snakke med alle, og hvor der er gode udviklingsmuligheder.

OBS: Vi indkalder løbende kandidater til samtale og besætter stillingen, når den rette kandidat er fundet. Vi anbefaler derfor, at du sender din ansøgning hurtigst muligt.

Send dit CV og 5-10 linjer om, hvorfor du synes, jobbet er noget for dig til PRO-CONSULT pr. mail: office@proconsult.as. Skriv gerne, at du har set jobopslaget på Metal Supply.

 

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere er du velkommen til at tage kontakt til Jørgen Romme på jr@proconsult.as. Du fanger os også på tlf. +45 4648 2060.

PRO-CONSULT er en landsdækkende servicevirksomhed i stor vækst, der har som mål at holde den Danske Industri kørende gennem hurtig service af deres automatiske styringer. Kunderne er primært industrivirksomheder i alle størrelser. Vores størrelse og kompetencer gør os unikke på vores område, og vi er i dag 35 passionerede kollegaer, der sammen hjælper hinanden til at lykkedes med opgaverne. Vores afdelinger ligger i Viby Sjælland, Vejle og Padborg, og vi forventer, at afdelingerne – inden for en 2 til 3-årig periode – vil bringe vores totale arbejdsstyrke op på over 45 kollegaer.

PRO-CONSULT
Fabriksvænget 2 B
4130 Viby Sj.
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13309639
P nummer: 1000540314

Kontaktperson

Jørgen Romme
Daglig Leder
+45 31680841 jr@proconsult.as

Send til en kollega

0.047