23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ScanDrums tilpasser strategien efter FN 17 verdensmål

Grundsten om social og kulturel velvære, samt minimering af miljøpåvirkning

Udløber
25. november 2025

Vi mener, at bæredygtighed ikke kun handler om at minimere vores miljøpåvirkning, men også at fremme social og kulturel velvære.

Hos ScanDrums har vi tilpasset FNs 17 bæredygtige mål for at sikre, at vi har en positiv indflydelse på menneskers liv og adfærd. 

Vores fokus omfatter flg. ´bæredygtige mål:

Mål 4: vi sigter mod at give muligheder for uddannelse og træning til vores medarbejdere og lokalsamfund. Ved at investere i viden- og kompetenceudvikling bidrager vi til en mere informeret og dygtig arbejdsstyrke. 

Mål 8: vi stræber efter at skabe retfærdigt og inkluderende arbejdsmiljø, der fremmer jobskabelse, anstændige lønninger og økonomisk vækst. Behandler medarbejder med respekt, empati og gode arbejdsvilkår. 

Mål 10: vi sikrer muligheder for alle, uanset køn, etnicitet eller baggrund. Vores arbejdsstyrke er p.t. multikulturel, et mix af køn, kultur og baggrund. 

Mål 12: vi er opmærksomme på at vores produktionsprocesser minimerer spild og reducere ressourceforbrug. Vores mål er at renovere tønder og IBC palletanke af høj kvalitet med et minimalt CO2 aftryk. 

Mål 17: vi sigter mod at opbygge samarbejde med andre organisationer, skabe fælles værdi og skabe sammenhændende bæredygtige mål.

Med disse fokuser indbygget i vores mål, strategi og tankegang, tror vi på, at vores arbejde bidrager til en bæredygtig fremtid. 

En bæredygtig fremtid bygget på handling og ansvar. 

 

ScanDrums A/S
Snavevej 12
5471 Søndersø
Nordfyns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14838783
P nummer: 1000814768

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047