23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Der ér forskel på vin – og du kan smage det

Efter fredagsstormen, hvor vandmasserne pressede på, også ved Solrød Strand, stod Nemogaarden klar til at afholde en helt særlig vinsmagning lørdag den 21. oktober. Her blev gæsterne præsenteret for en blindsmagning af otte italienske vine.

Formålet med blindsmagningen var at tilbyde en unik vinoplevelse. Når man ikke ved, hvad der er i glasset, oplever man vinen på en helt anden måde.

• Hvordan smagte vinen?

• Kunne man fornemme forskelle i duftene?

• Var vinen tør, frugtagtig, elegant eller kraftfuld?

• Hvilke smagsnoter kunne du identificere?

• Og kan man faktisk smage forskel på en vin til 79 kr. og en til 159 kr?

"Min opfattelse er, at alle havde en skøn oplevelse. Alle gæsterne blev virkelig udfordret, både dem, som blot nyder et godt glas vin, og de mere erfarne kunder, som deltager i smagninger og har godt styr på vine," fortæller Kenneth Lund fra Nemogaarden.

Denne gang serverede Kenneth vine af nogle klassiske druer: Pinot Grigio, Cabernet Sauvignon, Sangiovese og Nebbiolo.

Gæsterne blev introduceret til i alt otte vine: først to hvidvine, efterfulgt af seks rødvine. Vinene blev smagt parvis – to ad gangen, hvor begge var fremstillet på samme drue, men fra forskellige vinhuse og regioner i Italien.

"Selvom gæsterne blev udfordret, lykkedes det alligevel de skarpeste næser og ganer at identificere alle druerne," siger Kenneth Lund.

Mad, vin og smagninger

Nemogaarden specialiserer sig i vine med karakter, kant og autenticitet fra mindre, familieejede vingårde i Italien og Østrig. 

I forretningen står Kenneth Lund altid klar til en hyggelig snak om, hvordan man bedst sammensætter mad og vin – eller til at arrangere en eksklusiv vinsmagning.

Se kommende planlagte events her.

Bliv medlem af #Verdensbedstevinklub hos Nemogaarden.

 

Nemogaarden ApS
Nemovej 17
2680 Solrød Strand
Solrød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36199520
P nummer: 1019724014

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048