23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gummipakninger og tætninger til alle formål

Gravlund Industrigummi producerer nøjagtig den gummipakning, der er behov for.

Faktorer som UV-påvirkning, slid og kontakt med kemikalier er afgørende for hvilken gummikompound og hvilket design, vi anbefaler.

Gummi er kompromisernes materiale: Når en egenskab fremhæves, sænkes en anden. Derfor er rådgivning om materialevalg samt brug af kvalitetsgummi en vigtig parameter for at opnå et godt resultat.

Gravlund Industrigummi anvender udelukkende gummikompounds fra europæiske gummi-blanderier i høj kvalitet og med tilhørende certifikater. Vi har stor ekspertise i produktion af pakninger til alle formål og i alle seriestørrelser, hvor gummitypen typisk vil være EPDM, Nitril, Viton eller Silikone. Indstøbning af metal og lærred i pakninger udgør en stor del af Gravlunds produktion.

Hos Gravlund kan vi tilbyde følgende produktionsmetoder: Udstansning, transferstøbning, kompressionsstøbning med og uden vacuum og sprøjtestøbning. Dette muliggør produktion af den optimale pakning. Ved specialproduktioner produceres efter ordre, og egen produktion muliggør kort vej fra bestilling til levering. Som standard tilbyder vi en leveringstid på 2-3 uger fra ordreafgivelse.

Yderligere information kan fås på telefon 4466 9830 eller på email info@gravlund.dk. Du er også velkommen til at besøge os på vores virksomhed i Ballerup og blive klogere på gummiets fascinerende verden. 

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.032