23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hans Buch er nyt medlem af Odense Robotics

Med Hans Buchs officielle indtræden på markedet for Automation & Robotics, er det et naturligt skridt at støtte op om industrien via samarbejde, vidensdeling og sparring om løsninger til en branche i hastig vækst.

Danmarks nationale klynge for robot-, automation- og droneteknologi, Odense Robotics, indlemmer Hans Buch til samarbejde, vidensdeling og sparring om løsninger til en dansk robotindustri i hastig vækst.

Med Hans Buchs officielle launch tidligere på året til markedet for Automation & Robotics er det et naturligt skridt at deltage i fællesskabet, som med Odense Robotics egne ord samler hele økosystemet for at drive innovationen og væksten i robot- og droneindustrien i Danmark.

Læs pressemeddelelsen

- Vi synes, at det er væsentligt at være en del af det her miljø, fordi det både er vigtigt og attraktivt at bidrage til denne del af den danske industri og de kommende generationer af robot- og automatiserede løsninger, forklarer divisionsdirektør, Rasmus Pedersen. 

Relationsskabelse er et fokuspunkt for Odense Robotics, der byder Hans Buch varmt velkommen i klyngen.

 - Vi er glade for at byde velkommen til Hans Buch som nyt medlem af Odense Robotics. Som erfaren leverandør til robotindustrien kan Hans Buch bidrage til udviklingen af nye automationsløsninger, siger direktør i Odense Robotics, Søren Elmer Kristensen.

Læs hele pressemeddelelsen her.

Vidensdeling er en del af Hans Buchs DNA

Nye startups og teknologier til robotter og automatiserede løsninger skyder op med høj hastighed. I Hans Buch ønsker vi bidrage med vores viden og ekspertise og at komme endnu tættere på de udviklere og producenter, som har behov for et samarbejde med Hans Buch om løsninger og produkter til at komme i mål med deres koncepter. 

Læs om Hans Buchs område inden for Automation & Robotics her.

Automation & Robotics: 500 danske virksomheder og i kraftig vækst

Odense Robotics har regionale kontorer i Aalborg, Aarhus, København og Odense og har deltagelse og partnerskaber med flere af landets førende tekniske uddannelsessteder -  herunder Aalborg Universitet, Aarhus Universitet, Syddansk Universitet, Danmarks Tekniske Universitet, samt en række andre vidensinstitutter og uddannelsessteder.

I dag findes der mere end 500 danske virksomheder, som arbejder med og udvikler teknologier og løsninger til robotter, automatisering og droner. Odense Robotics forventer, at disse virksomheder beskæftiger mere end 30.000 ansatte i 2027.

Læs mere om Odense Robotics her.

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med i vores aktiviteter på LinkedIn: 
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.031