23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Årets sidste Safexpert Brugerkursus afholdes den 21. - 22. november 2023 i Fredericia

Nu er det sidste chance for tilmelding til Bowitek's Safexpert brugerkursus, hvis du skal nå at være med i 2023. Hvert år holder Bowitek en række brugerkurser i den internationalt anerkendte software til CE-mærkning af maskiner og anlæg. Og i år har der været rift om pladserne, da flere og flere tager Safexpert bredt i anvendelse fordi man har fået øjnene op for de mange fordele ved at bruge et struktureret værktøj som Safexpert.

Du lærer at gennemføre en CE-Mærkning i værktøjet. Den indbyggede CE-Guide anvendes som fremgangs- måde. Herunder de tidsbesparende og hjælpende funktioner, som understøtter en effektiv proces.

Målgruppe

Kurset henvender sig til både maskinkonstruktører og produktionsvirksomheder, da maskinen på kurset håndteres fra begge vinkler – både som maskinbygger, hvor risikovurdering og CE-Mærkning gennemføres

– og som produktionsselskab, hvor maskinen modtages og sammensættes med andre i en produktionslinje.

Det vil sige automationsfolk, produktionsvirksomheder, leverandører af maskiner, robotløsninger og produktionslinjer, CE-Mærkningskonsulenter, m.m.

Fremgangsmåde

Den første kursusdag arbejdes der med risikovurdering af en maskine, hvor Sistema samt andre interfaces kort berøres. Den anden dag arbejdes der med en (mindre) produktionslinje, hvor der lægges vægt på sammenbygninger i form af interfaces mellem maskiner, robotter, rullebånd, m.m.

Maskinen fra første dag indgår som leveret maskine i produktionslinjen. Dermed gennemgås genbrug, rapportgenerering, anvendelse af skabeloner fra de tekniske biblioteker, projektoverblik, moduler, m.m.

Der veksles i høj grad mellem teori og praksis.

Den indbyggede CE-Guide i værktøjet anvendes som udgangspunkt til at udarbejde en CE-Mærkning. Der lægges mest vægt på risikovurderingen, herunder anvendelse af standarder inklusive krydsreferencer. Der gås frem efter standarden: EN ISO 12100. Dertil 3-trins metoden til risikonedsættelse.

Forudsætninger

Grundlæggende kendskab til CE-Mærkning er et krav. Kendskab til anvendelse af standarder, en stor fordel.

Materiale

Originalt kursusmateriale fra IBF i Østrig (på engelsk) anvendes. Kurset afholdes på dansk. Du medbringer og bruger din egen laptop, som vi giver adgang til Safexpert ved kursus start. Værktøjet kører valgfrit Engelsk/Tysk/Fransk. Input formuleres på dansk.

Inklusiv i prisen

Du medbringer og bruger din egen laptop, som vi giver adgang til Safexpert ved kursus start. Prisen inkluderer udover kursus-adgang til nyeste version af Safexpert™ også forplejning i løbet af kursusdagen  i form af morgenbrød, frokost, kaffe/te/vand, eftermiddagskage, frugt, m.m.

Tilmelding

Send en kort mail til bowitek@bowitek.dk

Bowitek ApS
Vesterballevej 25
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32471595
P nummer: 1015555862

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063