23948sdkhjf

JH Stålindustri A/S udvider forretningsområdet. Skrabe varmeveksler proces unit.

| Medlemsnyhed | Indrykket af J.H. Stålindustri A/S

JH Stålindustri A/S beliggende i Spentrup ved Randers har gennem de sidste 25 år leveret rustfri tanke, primært til mejeri- og pharma industrierne i Skandinavien.

Desuden har JH Stålindustri A/S gennem flere år fremstillet og solgt skrabe varmevekslere til opvarmning og nedkøling af højviskøse produkter. JH Stålindustri A/S har leveret disse skrabe varmevekslere til indbygning i produktionslinjer og har dermed levereret en del af den samlede løsning.

I forbindelse med produktion af fiskekonserves, har JH Stålindustri A/S netop leveret en kundespecificeret løsning til Bornholms A/S, Nexø. Opgaven var at ændre temperaturen på et produkt, inden dosering og konservering. Desuden skulle løsningen kunne sættes ind i og fungere med det øvrige udstyr i produktionslinjen.

I samarbejde med Bornholms A/S blev processen beskrevet, og JH Stålindustri A/S løsning bestod af en unit til køling af fiskesovs hos Bornholms A/S, Nexø. Kapaciteten på anlægget er kontinuerlig køling af 700 kg/h fiskesovs fra 68°C til 20°C. Proces-unitten som er leveret på en ramme, inkluderer produkt balancetanke, pumper, ventiler, temperaturregulering af køleprocessen styret af en Siemens PLC samt udstyr til rengøring af anlægget.

Charlie Olsen, Produktionsdirektør hos Bornholms A/S, udtaler at ”Vi har fået løst et køleteknisk behov på en yderst fornuftig måde”.

Medlemsnyhed

Indrykket af
J.H. Stålindustri A/S

Industrivej 39
8981 Spentrup
Danmark
J.H. Stålindustri A/S

Send til en kollega

0.078