23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TechCollege har styr på temperaturen

Med ThermITs overvågning af temperaturen får kunden en advarsel på sms og mail, hvis for eksempel en fryser eller en køler står af

Food-afdelingen på uddannelsesstedet TechCollege i Aalborg har i mange år anvendt den nordjyske virksomhed ThermITs digitale trådløse temperaturovervågning.

Det bæredygtige system overvåger og registrerer temperaturer i køle- og fryse-enheder med fødevarer både for fødevaresikkerhedens skyld, for at spare tid og energi samt for at undgå madspild og dermed også for at spare penge.

TechCollege har tidligere haft nedbrud i frysere, som betød madspild og kostet dyrt i kasserede varer. Personalet mødte efter nogle fridage til en optøet fryser fyldt af dyrt kød, som kun var til at smide ud.

Skolen tilbyder en række uddannelser som gastronom, smørrebrød og catering, gourmetslagter, bager/konditor, tjener, ernæringsassistent og receptionist.

- Med ThermITs overvågning af temperaturen får kunden en advarsel på sms og mail, hvis for eksempel en fryser eller en køler står af, og temperaturen derfor kommer ud af kontrol. Derfor redder systemet for kunden varer for rigtig mange penge, og vi kan dermed også mindske madspild, forklarer Ivan Lindgren Hansen fra ThermIT.

TechCollege er en af de største erhvervsskoler i Danmark med flere end 50 uddannelser. Skolen udbyder en bred vifte af erhvervsuddannelser (EUD) for unge mennesker, som ønsker at kvalificere sig til alt fra mekaniker, kok, slagter eller måske frisør til it-supporter. 

Samtidig har TechCollege en stribe EUX-uddannelser til dem, der vil have både en håndværksfaglig uddannelse og studiekompetencer, ligesom skolen står bag Aalborg Tekniske Gymnasium (HTX). TechCollege tilbyder desuden efter- og videreuddannelse for både ledige og ansatte i den private og offentlige sektor.

 

ThermIT ApS
Vandværksvej 24
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31063914
P nummer: 1013788002

Kontaktperson

PWN
Palle W. Nielsen
pwn@thermit.dk

Send til en kollega

0.031