23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gravlund finder den rigtige løsning til dine behov

Som kvalitetsbevidst leverandør af gummiprodukter kan du regne med, at Gravlund Industrigummi finder den helt rigtige løsning til dit produkt.

Støbning af gummiemner kræver en stor viden om materialer og anvendelsesmetoder. Mere end 70 års erfaring i gummibranchen gør, at den danske gummiproducent i Ballerup står stærkt, når de holdbare løsninger skal findes.

Både udformning, miljø og anvendelsen af produktet, der bliver taget med i overvejelserne, når den rigtige støbemetode skal findes. Dertil kommer selvfølgelig også et spørgsmål om antal færdige emner og materialevalget, som har stor indflydelse på støbemetoden.

Et godt eksempel er en ordre til en udenlandsk kunde i medicinalindustrien, som får produceret tyller i medicinsk silikone. Her anvendes sprøjtestøbning, da det gør det muligt at levere 10.000 emner i højeste kvalitet på én ordre.

Mangler du en kompetent samarbejdspartner til dit projekt? Tøv ikke med at kontakte os på info@gravlund.dk eller telefon 70 87 91 79 for en uforpligtende snak om dit projekt.

Følg os også på LinkedIn, hvor vi deler inspiration og viden om gummimaterialets mange muligheder.

Om Gravlund Industrigummi:

Med mere end 70 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.  
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.031