23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et samarbejde bygget på fleksibilitet og den rette rådgivning

Siden 1972 har vi været Danmarks mest erfarne virksomhed inden for silikone- og teflonprodukter. Vi vil betragtes som en pålidelig partner, og det betyder, at vi hos Silcofa har ingen faste mål - vi arbejder altid ud fra kundens behov hver gang. Læs med i denne artikel og bliv klogere på dine muligheder.

Vores fleksible produkter giver kunden fuld kontrol

Hos Silcofa mener vi, at dét at være en pålidelig partner betyder, at man altid kan tilbyde de mest optimale produkter ud fra specifikke krav. Vi forstår, at en standardløsning ikke nødvendigvis er tilstrækkeligt, og derfor tilbyder vi ikke kun vores produkter i faste størrelser. Hvis du eller din virksomhed er ude efter f.eks. silikoneslanger, så har du altid mulighed for at få justeret størrelsen fra 1x2 til 0,75x1,33, hvis dette var ønskescenariet. Det giver kunden fuld kontrol, og dermed kan I få lige præcis dét produkt, som I har brug for uden at gå på kompromis.

Rådgivning er nøglen

Tæt dialog mellem os og vores kunder er nøglen til et succesfuldt samarbejde. Hos Silcofa er vi et hold af erfarne medarbejdere med en enorm knowhow inden for vores fag. På den måde kan vi rådgive dig eller din virksomhed på den bedst mulige måde og hjælpe jer med at træffe de rigtige beslutninger. Vores vigtige rådgivning spiller sammen med vores fleksible produkter, og vi kan dermed levere lige netop dét produkt, som I har brug for og ikke bare det, der er på lager. 

Derudover har vi også en tilhørende YouTube-kanal, hvor vi viser alt fra forskellen på silikone og gummi til informationsvideoer om svampegummi. Klik her

Kontakt os

I en verden hvor skræddersyede løsninger er afgørende, er Silcofa førende. Hvis du eller din virksomhed leder efter en samarbejdspartner, der forstår vigtigheden i at lytte til sine kunders ønsker og krav, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har samlet alle vores oftest stillede spørgsmål lige her, ellers kan du ringe til os nemt på tlf.: 36 77 17 81 eller skrive til os på e-mail: salg@silcofa.dk. 

SILCOFA ApS
Stamholmen 193 E
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89929814
P nummer: 1002829669

Kontaktperson

Lars Monberg
Adm.direktør / Indehaver
+45 20424761 lmo@silcofa.dk

Send til en kollega

0.047