23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Revolutionerende hygiejnisk vakuumteknologi vinder prestigefyldt award

Leybold UK er blevet anerkendt af Instrumentation Excellence Awards for deres enestående produkt, Hygienic Enclosure til vakuum pumper, og har vundet i kategorien "Cases and Enclosures".

Udløber
8. november 2027

Hygiejniske indkapslinger til vakuum pumper er afgørende for fødevaresikkerheden i fødevareindustrien. Typisk desinficeres installationer og maskiner dagligt for at sikre en høj standard for fødevaresikkerheden. Dog mangler mange vakuum pumper tilstrækkelig beskyttelse og kan ikke tåle daglig rengøring med aggressive rengøringsmidler, hvilket kan medføre korrosion, reducerede levetider eller endda øget risiko for forurening.
 
For at imødegå disse udfordringer har Leybold udviklet en serie af rustfri-stål hygiejniske indkapslinger. Disse indkapslinger er enkle og påvirker ikke pumpens funktion.
 Juliane Garz, Business Line Manager hos Leybold, udtaler: "At modtage product of the year Award i denne kategori er en særlig anerkendelse af kvaliteten af vores produkter inden for fødevareforarbejdning. Sikkerhed og kvalitet i fødevareproduktionen er af afgørende betydning, og med Hygienic Enclosure kan fødevareapplikationer nu betjenes mere hygiejnisk, ergonomisk og fleksibelt."
 
Leybold er en pioner inden for vakuuminnovation, etableret i 1850. Deres opfindelser har banet vejen for mange moderne vakuumteknologier, herunder deres næste generations vakuumprodukter. De er globalt anerkendt som førende inden for produktionen af vakuum pumper og systemer til industrielle og videnskabelige vakuumapplikationer, støttet af specialiserede og globalt tilgængelige service løsninger.
 
Kontakt Granzow A/S, hvis du har interesse i vakuum pumper, der imødekommer fødevaresikkerheden i fødevareindustrien.
Vi tilbyder ekspertise og sikrer, at din installation er energivenlig og opfylder lige netop dit behov.
 
F.eks. tilbyder vi også DRYVAC skruepumper, der kan vaskes sammen med produktionsudstyret.

Læs mere om DRYVAC her:
https://www.metal-supply.dk/product/view/637199/dryvac_skruepumpe_til_fodevare_og_emballageproduktion_vask_den_sammen_med_produktionsudstyret
 
eller kontakt os for yderligere information.
 
Lad os sammen skabe optimale produktionsforhold i din virksomhed.

Kontakt Granzow A/S  for yderligere info eller fagkyndig vejledning.
Tlf.: 43 20 26 00
E-mail: webshop@granzow.dk
Web: www.granzow.dk

Vi har mere end 87 års erfaring og tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter inden for lufttryk både til små og store virksomheder på tværs af mange brancher.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.084