23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jeres partner for et bedre arbejdsmiljø

Procudan Blends hjælper jer med at opbygge et bedre arbejdsmiljø i produktionen, hvor I samtidig gør manuelle opgaver mere enkle.

Et sikkert arbejdsmiljø er vigtigt for alle virksomheder.

Men det kræver planlægning og prioriterede ressourcer at holde de interne risikoanalyser opdateret, og ikke mindst i takt med den seneste lovgivning.

Især hvis I laver om i jeres produktions-flow, eller når nye medarbejdere skal overtage opgaver fra mere erfarne kolleger.

Samtidig kan der være delprocesser i produktionen, som er særligt problematiske i forhold til arbejdsmiljøet. Enten fordi der opstår støv, er tunge løft, eller fordi der er mange andre manuelle opgaver.

I så fald kan det være værd at undersøge, om der nogle af disse processer, som kan placeres hos en ekstern partner.

 

Lige ind ad døren og nem at løfte
Fordelen ved Procudan Blends er, at blanderiet kan afveje, blande og ompakke ingredienser fra mange forskellige emballage-typer og harmonisere dem til jeres behov.

I kan derefter få blandingerne leveret direkte til jeres produktion, når I ønsker det, og i de mængder I har brug for.

På den måde får jeres medarbejdere nogle pakker i hånden, som ikke alene er til at løfte, men også tilpassede og lette at benytte i produktionslinjerne.

 

Klimaanlæg sikrer kvalitet og forhindrer støv
Procudan Blends har sit produktionsudstyr placeret i lokaler med fuldt klimaanlæg, for det sikrer en ensartet produktkvalitet uanset årstid og vejr.

Men det gør også anlæggene særdeles velegnede til at håndtere støvende produkter, som kan være problematiske i andre sammenhænge.

Så er I på udkig efter muligheder for at styrke arbejdsmiljøet, så overvej om Procudan Blends kan være en del af løsningen.

Læs mere her

Procudan A/S
Bronzevej 1
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28293860
P nummer: 1010989430

Kontaktperson

TP
Troels Petersen
tpe@procudan.com

Send til en kollega

0.078