23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fleksible gummiløsninger med indstøbt metal

Gravlund Industrigummi laver gummiløsninger med indstøbt metal, når standardapplikationerne ikke er nok.

Det sker fra tid til anden, at standardprodukter ikke lever op til kundens behov i forhold til dimensioner, hårdhed eller andre egenskaber. Det er her, de mere end 70 års erfaring med produktion af gummiemner kommer i spil, for hos Gravlund er der altid en løsning.

Eksempelvis når en kunde har behov for specialdesignede gummibuffere med gevindhuller og ekstra styrke. Det er ofte en opgave, der kræver en del forberedelse og grundige test, før det færdige emne er helt perfekt - men det er præcis, hvad eksperterne hos den danske gummiproducent brænder for.

I tilfældet på billedet er de første udfaldsprøver netop godkendt af kunden, så om kort tid starter produktionen af de færdige emner på gummifabrikken i Ballerup.

Søger du en kvalitetsbevidst og erfaren partner til dit næste gummiemne? Kontakt Gravlund Industrigummi for en uforpligtende snak om dit næste projekt på mail info@gravlund.dk eller ring på 44669830 for at aftale nærmere.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA. 
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.047