23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Styresystem med avancerede funktioner

Interroll har yderligere optimeret sit fire-zone MultiControl kontrolsystem. Nem installation og procesbilleder, som er en ideel løsning mellem big data og PLC-kapaciteter, giver nu endnu større fleksibilitet til Industry 4.0-kompatible applikationer MultiControl er et multi-protokolbaseret kontrolsystem, der kan bruges til RollerDrive EC310, nøgle element i den modulære transportørplatform (MCP) og til palledrev (via pallestyring). Det giver en løsning til transport af kartoner, bakker og paller, hvilket giver enorm fleksibilitet med hensyn til opbevaring, såvel som til konstruktion og installation af transportsystemer. Den kan også uden problemer bruges i dybfrostmiljøer.

Takket være MultiControl er sensorerne og RollerDrive integreret direkte i feltbusniveauet. Dette eliminerer behovet for et ekstra sensor-/aktuatorniveau. Strømmen leveres af et standard båndkabel. To separate kredsløb gør, at RollerDrives kan lukkes sikkert ned, mens buskommunikationen forbliver aktiv. PROFINET, Ethernet/IP og EtherCAT protokollerne kan bruges ved blot at skifte mellem dem.

 

MultiControl kan styre fire transportbåndszoner, hvilket gør det muligt at tilslutte fire RollerDrives og fire sensorer. Adressering og konfiguration udføres af PLC (programmable logic controller), en browsermenu eller med Interroll Teach-In metoden, som muliggør sekvensen af ​​alle MultiControl enheder i transportbåndet og den korrekte rotationsretning af alle RollerDrives. Dette sparer tid ved installation på stedet. Forskellige procesbilleder repræsenterer den ideelle løsning mellem big data og PLC-kapacitet. MultiControl kommunikerer med PLC'en i realtid (med intervaller på to millisekunder), hvilket gør den nem at bruge og egnet til stort set enhver applikation.

 

Nemmere, fejlfri installation

MultiControl har nu avancerede funktioner og spænder over en bred vifte af mulige anvendelser takket være dens brugervenlighed:

  • Autonom transportør med trykløs akkumulering: En PLC med programmering er ikke nødvendig ved brug af MultiControls sofistikerede logik.
  • Autonom transportør med trykløs akkumulering, men forbundet til en PLC: Dette gør det muligt at visualisere hele transportbåndet, da PLC'en modtager al sensor og RollerDrive information. PLC'en kan også påvirke logikken for overførsel med trykløs akkumulering, hvis det er nødvendigt.
  • Hvis en specifik logik er nødvendig, kan MultiControl bruges som en input/output (I/O) enhed. Den aktuelle logik for overførsel med trykløs akkumulering ignoreres i dette tilfælde. Den tilsluttede PLC modtager al sensor- og RollerDrive-information og tilpasser materialeflowet via tilsvarende programmering, så det opfylder brugerens krav.

 

MultiControl giver øget beskyttelse mod omvendt spænding i strømforsyningen. Hvis dette sker, vil MultiControl ikke blive beskadiget. Dette gælder også ved kortslutning af strømforsyningen til ind- og udgange. Disse er nu designet til at være kortslutningsbestandige. Begge disse aspekter giver en meget større beskyttelse mod fejl, især under idriftsættelsesfasen. Skærmen i kommunikationskablet er nem at jorde med MultiControl. Dette gør kommunikationen og dermed transporten endnu mere pålidelig i fejludsatte systemer.

 

INTERROLL Nordic A/S

Hammerholmen 2-6 │ 2650 Hvidovre │ Danmark

Anders Otte Jørgensen

Telefon: +45 36 88 33 33  / Mob. ++45 21 44 75 28

www.interroll.dk

Interroll Nordic A/S
Hammerholmen 2 - 6
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20545933
P nummer: 1004373913

Kontaktperson

AOJ
Anders Otte Jørgensen
a.ottejorgensen@interroll.com

Send til en kollega

0.046