23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tag usikkerheden ud af jeres produktion

Procudan Blends giver jer mulighed for at forenkle fremstillingsprocesser og minimere fejl.

Et stabilt produktions-flow står højt på ønskelisten i mange virksomheder.

Forhold som begrænset kapacitet og mangel på erfarne medarbejdere kan dog kaste grus i det ellers så fine maskineri og føre til produktionsfejl og forsinkelser

For at sikre jeres kapacitet og gøre opgaverne lettere for især nye medarbejderne, kan I med fordel outsource nogle af jeres produktionsprocesser til et blanderi som Procudan Blends.

 

Præcist afmålt til tiden
Fordelen ved Procudan Blends er nemlig, at blanderiet kan afveje, blande og ompakke ingredienser fra mange forskellige emballage-typer og harmonisere dem efter jeres behov.

I kan derefter få jeres blandinger leveret direkte til jeres produktion, når I ønsker det, og i de mængder I har brug for.

På den måde får jeres medarbejdere nogle pakker i hånden, som ikke alene er til at løfte, men også afmålt så de passer helt præcist til jeres produktionslinjer og recepter.

 

Alle blandinger i en samlet proces
Procudan Blends er både pulver-blandinger, opløsninger og ompakninger. Og fælles for dem alle er, at de foregår i en samlet proces, fra arbejdet begynder, til blandingen er færdig.

På måde sikrer vi, at vi kan være hurtige og fleksible for vores kunder, men også at minimere risikoen for kontamination.

Af samme grund er de moderne blandingsanlæg er indrettet med effektive CIP-systemer, som sikrer, at vi kan leve op til bedste kriterier for renhed.

Anlæggene er desuden placeret i lokaler med klimastyring, så både temperatur og luftfugtighed holdes stabilt, mens eventuelt støv bliver suget ud.

Med Procudan Blends vil I kunne opnå en mere fokuseret arbejdsgang. Både på den korte og den lange bane.

Læs mere her

Procudan A/S
Bronzevej 1
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28293860
P nummer: 1010989430

Kontaktperson

TP
Troels Petersen
tpe@procudan.com

Send til en kollega

0.047