23948sdkhjf

Fødevaretrends - Dencon Foods nyhedsbrev

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dencon Foods A/S

Herhjemme er der øget fokus på at spise rigtigt og miljøvenligt. Derudover er en stadig støt stigende del af befolkningen flexitarer, d.v.s. deltidsvegetarer, som dermed holder kødfrie dage.


Kødfrie retter

Herhjemme er der øget fokus på at spise rigtigt og miljøvenligt. Derudover er en stadig støt stigende del af befolkningen flexitarer, dvs. deltidsvegetarer, som dermed holder kødfrie dage.
Det er en trend som er sat i gang af mange faktorer, og det er en trend, som formentlig langtfra har toppet endnu.

DENCON FOODS A/S introducerede et sortiment af klima venlige proteinrige produkter til kantiner på FOODEXPO i år. Sortimentet består af færdigkogte, løsfrosne og ready-to-eat bønner, linser, kikærter og quinoa.

Fordelen er at varerne er færdigkogte under samme forhold, som hvis man selv ville koge dem derhjemme. De er kogt uden tilsætningsstoffer, og de er uden lage.
Der er mange kunder, som har set alle fordelene og nu f.eks. udbyder et bredt sortiment af bønne/linse meals to go, bruger dem i salater sammen med feta, soltørrede tomater osv. eller bruger linser i stedet for hakkekød i forskellige retter.

De færdigkogte bønner, linser, kikærter og quinoa er perfekt kogte og klar til brug på få minutter. De kan anvendes i alle slags salater, pastaretter, gryde- og bakkeretter.
Det er ikke kun nemt men også sundt. 100g linser indeholder ligeså meget protein som 100g kylling. Derudover indeholder de også fibre, vitaminer og mineraler.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Håber vi alle får et godt efterår.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dencon Foods A/S

Finlandsvej 16
6100 Haderslev
Danmark
Dencon Foods A/S

Send til en kollega

0.078