23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Værktøj til måling og identifikation af statisk elektricitet

Statisk elektricitet kan give problemer i fremstillingsprocesser og påvirke produktkvaliteten ved at materialer fastklemmes, krølles og itu-rives samt producere farlige gnister eller stød.

Det første trin i kontrol af statisk elektricitet er at bestemme, hvor i processen de statiske ladninger genereres. Mange gange vil en statisk ladning opstå lige der, hvor kontakt, separation eller friktion forekommer i processen.

Statisk elektricitet opstår oftest ved, at to emner gnider mod hinanden, og det ene emne overfører elektroner til det andet. Dermed bliver der et overskud af elektroner i det ene og et underskud i det andet. Emnerne er dermed blevet henholdsvis negativt og positivt ladet.

Mål styrken på de statiske ladninger og find kilden 
EXAIR’s digitale Static Meter er et brugervenligt, håndholdt værktøj til at måle og identificere kilder til statisk elektricitet i dine processer. Den digitale statiske måler kan med et enkelt tryk på en knap hjælpe med at lokalisere områder med spændingsproblemer i anlægget.

Det digitale Static Meter er et simpelt diagnostisk værktøj til at afgøre, om der er statisk elektricitet til stede. Det er et håndholdt instrument, der vil give dig polariteten og styrken af de tilstedeværende statiske ladninger på objekter op til ±20 kV fra 25 mm afstand. At kende disse værdier kan hjælpe med at bestemme, hvordan du prioriterer din plan for at eliminere statisk elektricitet og neutralisere områderne med de højeste ladninger, før områderne med lave ladninger. 

Vidste du at...
Materialer som papir, plast eller tekstiler indeholder normalt et lige antal positive og negative ladninger som gør, at de er elektrisk afbalanceret. Friktion eller adskillelse fra lignende materialer eller andre overflader kan forstyrre denne balance, hvilket får materialet til at blive elektrisk opladet.

Du kan læse mere om statisk elektricitet og se et bredt udvalg af løsninger her: 
avsdanmark.dk/statisk-elektricitet

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

MAD
Marketing AVS Danmark
marketing@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.031