23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtig effektivisering af kølevandsloop

Året 2023 har været en enestående rejse for os hos Granzow A/S, præget af både milepæle og udfordringer. Vi har oplevet betydelig vækst og en positiv ordreindgang, hvilket bekræfter vores dedikation til at levere kvalitetsprodukter og -løsninger inden for kompressorer, vakuum, automatik, pumper, generatorer og service.

Udløber
8. januar 2025

Fokus på kvalitet og bæredygtighed har resulteret i imponerende vækst og tillid fra vores kunder, der betragter os som deres foretrukne leverandør.

Fokus på bæredygtighed og teknologisk fremskridt
Et højdepunkt inkluderede vores bæredygtige effektivisering af en kundes kølevandsloop, som ikke kun reducerede CO2-aftrykket, men også forventes at spare omkring én million kroner årligt. Vi forbliver på forkant med teknologiske fremskridt, demonstreret gennem vores deltagelse i FSTA-konferencen og lanceringen af vores nye kundeportal, www.granzow.dk. Denne portal tilbyder en problemfri oplevelse for vores kunder med overblik over ordrebestillinger, favoritter og mere.

Udsigter for 2024
Vi ser med stor forventning frem til 2024, hvor vi planlægger at udvide vores online løsninger for at sikre bedre opdateringer til vores kunder. En dybfølt tak til vores dedikerede medarbejdere, loyale kunder og samarbejdspartnere for endnu et fantastisk år. Vi fortsætter vores mission om at levere bæredygtige og effektive løsninger til vores værdifulde kunder.

Kontakt os i dag for at drøfte, hvordan vi kan forbedre dine processer
Telefon: 43 20 26 00
E-mail: webshop@granzow.dk
Web: www.granzow.dk

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046