23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Generatorer på lager hos Granzow A/S

Hos Granzow A/S tilbyder vi JCB-generatorer, herunder modeller som G115QS og G140QS, som er tilgængelige på vores lager. Hvis vi ikke har den specifikke model, du søger, har vi mulighed for at bestille den hjem til dig.

Udløber
16. januar 2025

Hvad koster det at stå stille pga manglende strøm? 
Uventede strømafbrydelser kan true driften, så det er afgørende at have den rette nødstrømsløsning. JCB tilbyder en bred vifte af nødstrømsgeneratorer, der leverer pålidelig strøm, uanset hvad der sker.

G115QS og G140QS har:
Imponerende ydeevne: Med standbykapaciteter på 115 kVA og 140 kVA, har vores generatorer styrken til at opretholde driften under strømafbrydelser.

Miljøvenlig drift: Reducerede emissionsniveauer og brændstofforbrug, hvilket gør denne generator til et grønt valg til gavn for din virksomhed og miljøet.

Brugervenlighed: Intuitive kontrolpaneler giver dig fuld kontrol over strømforsyningen, og med JCB LiveLink kan du overvåge og styre generatorerne eksternt, hvilket øger din effektivitet og bekvemmelighed.

Robust konstruktion: Generatoren er bygget til at modstå de hårdeste forhold og bruger førsteklasses komponenter, hvilket giver dig pålidelighed i kritiske øjeblikke.

Du får pålidelighed, bekvemmelighed og effektivitet. Nøglerne til at arbejde uden bekymringer. Så hvorfor vente på strømafbrydelser? Tag beslutningen i dag og giv din virksomhed en pålidelig kilde til strøm!

Send en mail til bw@granzow.dk for interesse.

Brug for at vide mere?
Gå på opdagelse på vores site og læs mere om hvilke serier vi tilbyder:
https://granzow.dk/generatorer

Telefon: 43 20 26 00
E-mail: webshop@granzow.dk
Web: www.granzow.dk

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047