23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtighedstiltag hos Ateliers Busch

Ateliers Busch implementerer omfattende bæredygtighedsinitiativer ved deres Schweiziske produktionsanlæg, herunder LED-belysning, solcellepaneler, og affaldsreduktion. Målet er ISO-certificeringer og en 20% reduktion af energiforbruget inden 2024.

Busch Vacuum Solutions’ produktionsanlæg i Chevenez, Schweiz, er virksomhedens største fabrik. Det gør det endnu vigtigere at være særligt opmærksom på bæredygtighed på dette sted. Derfor vil der blive implementeret vidtrækkende energibesparende og bæredygtige foranstaltninger på stedet inden 2024.

"Hos CHM har vi udviklet et verdensomspændende miljøkoncept med støtte fra en specialiseret virksomhed. Vi håber at opnå to ISO-certificeringer, 14,001 og 50,001, i år og reducere vores energiforbrug med 20 %. For at nå disse mål har vi udarbejdet en liste over tiltag i arbejdsgrupper, som vi gennemgår hver måned," fortæller Karine Bailly, Head of Maintenance hos Ateliers Busch.

I 2019 blev hele anlægget udstyret med LED-belysning. I år vil der blive tilføjet intelligent behovsstyring for yderligere at reducere energiforbruget.

"Der er allerede taget 26 tiltag siden 2020, hvilket har mindsket vores energiforbrug med 15 %. Men vi ved allerede, at vi vil opfylde og endda overgå vores mål, for vi har allerede planlagt installation af solcellepaneler og genindvinding af varme fra vores luftkompressorer," fortsætter Bailly.

Disse solcellepaneler vil blive installeret på alle bygninger og forsyne anlægget med ca. 25 % af det årlige elforbrug.

Et system til fordampning af flydende affald muliggør en væsentlig reduktion af flydende affald. Det gør den ved at fordampe vandet, så der kun er urenheder tilbage. Det reducerer affaldet fra 380.000 liter til kun 13.000 liter om året. Den samlede mængde farligt affald falder derfor, og det samme gør mængden af transport, der er nødvendig for at fjerne det fra byggepladsen.

En ny komprimeringsmaskine mindsker mængden af papaffald. Træaffald makuleres. Begge dele forhindrer desuden unødig transport. Et nyt affaldshåndteringsområde giver mulighed for bedre affaldsudskillelse og dermed lettere genbrug. Endelig sigter en mobilplan også mod at reducere det kulstoffodaftryk, der skabes af at medarbejderne pendler.

Vil du læse flere spændende nyheder, interessante cases og udvide din horisont inden for vakuum, kan du skrive dig op til Buschs nyhedsbrev eller følge dem på LinkedIn.

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.109