23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DI’s bestyrelsesuddannelse har et stort fokus på ESG

ESG er efterhånden blevet et centralt tema i DI’s bestyrelsesuddannelse, fordi det både har betydning for virksomhedernes rapportering og udvikling.

Hvis du skal professionalisere hele bestyrelsesområdet, bliver du nødt til også at inkludere ESG som en integreret del af bestyrelsens fremtidige fokus,” fortæller Peter Larsen, chef for DI Virksomhedsudvikling.

Læs mere og tilmeld dig DI’s bestyrelsesuddannelse her

Dét lærer du om ESG på bestyrelsesuddannelsen

DI’s bestyrelsesuddannelse består af 7 moduler og en eksamen. På tre af modulerne bliver du klogere på, hvordan du som bestyrelsesmedlem kan arbejde med ESG.

På det første af modulerne er fokus på Governance. Altså, G’et i ESG. Her er kigger vi på ledelsesstrukturen, beslutningsprocesserne og den rapportering, som bestyrelsen skal implementere i virksomheden.

På det andet modul arbejder vi intensivt med diversitet og de sociale aspekter i bestyrelsesarbejdet. Altså, S’et i ESG. Nu hvor bestyrelsen får flere og flere komplekse opgaver, er der et stigende behov for diversitet i kompetencer og sammensætning.

På det tredje modul fokuserer vi på miljøvenlig ledelse. Altså, E’et i ESG. Deltagerne på uddannelsen bliver nu opdelt i bestyrelser og skal give input til en DI medlemsvirksomhed, der arbejder med grøn omstilling.

Til eksamen skal deltagerne nu bevise, hvordan ESG-håndteringen kan være en integreret del af opgaveløsningen.

Om DI’s bestyrelsesuddannelse

Med DI’s bestyrelsesuddannelse lærer du at få en aktiv rolle i bestyrelsesarbejdet og tackle de udfordringer, virksomheden står overfor, herunder ESG.

Undervisningen består af korte, faglige oplæg og cases fra hverdagens bestyrelsesarbejde og veksler mellem fysisk deltagelse og digitale værktøjer. Uddannelsen er kendetegnet ved et format, der allerede fra det første modul skaber et inddragende, tillidsfuldt og respektfuldt sammenhold, hvor du lærer og sparrer med andre.

Modtag nyheder om kurser, uddannelser og netværk inden for ledelse direkte i din indbakke

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

PL
Peter Larsen
Chef for Virksomhedsudvikling
+45 33774826 plar@di.dk

Send til en kollega

0.112