23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny hængslet EI260-C branddør til frostrum

Door System kan nu også tilbyde hængslede EI260-C branddøre til frostrum. Den nye branddør er blevet brandtestet hos DBI, hvor den klarede den vigtige tidsgrænse på 1 time og 8 min.

Door System har udviklet en ny 1-fløjet hængslet EI260-C branddør til frostrum. Branddøren er danskproduceret og er blevet testet hos det danske testinstitut Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut (DBI). Døren klarede de vigtige tidsgrænser på i første omgang 1 time og dernæst 1 time og 8 minutter, som giver den flere anvendelsesmuligheder.

Ekstra stor størrelse
EI260-C branddøren til frostrum er testet med murhulsmål 1460 x 2550 mm (lysningsmål 1220 x 2430 mm). ”Da døren holdt i mere end 68 minutter, får vi mulighed for at levere i en dørstørrelse, der er større end den testede dør samt levere døren med flere muligheder. Det får vi svar på, når vi modtager den endelige testrapport fra DBI”, forklarer Brita Rosenbech, teknisk chef hos Door System.

Sikkerheden har været i fokus
”Vi har i udviklingen af den nye branddør til frostrum haft stor fokus på sikkerheden”, fortæller Preben Søndergaard, ejer og direktør i Door System. ”Den nye branddør er for eksempel udviklet med et helt nyt greb udvendig med varme og pushbar indvendig, som begge er med til at give en større tryghed og sikkerhed, når man arbejder i frostrummet.”

Branddøren er udstyret med varmetråde ved dørblad og i karm til hindring af kondensdannelse. Desuden er døren testet med vores almindelige frostrumstætninger, så døren giver optimal tætning og har en god isoleringsevne. Døren fås både i rustfri og galvaniseret udførelse, og kan leveres som selvlukkende frostrumsbranddør. Døren har hævehængsler, som sikrer, at den går fri af gulvet.

Montage i tung brandvæg
EI260-C branddøren er godkendt til montage i tung brandvæg med mulighed for opbygning med frostrumselementer uden risiko for kuldebro. Den er ligeledes testet og godkendt til at kunne placeres i højden.

Vi opdaterer løbende informationen på vores hjemmeside om den nye branddør – se den her: https://www.doorsystem.dk/produkter/brand/branddoere-frostrum/ 

For yderligere oplysninger og forespørgsler om den nye EI260-C branddør til frostrum er du også meget velkommen til at kontakte Søren Rahbek, salgschef hos Door System A/S, telefon 42 14 52 02, sr@doorsystem.dk

Door System A/S
Agerskovvej 16
8362 Hørning
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21226734
P nummer: 1004778719

Kontaktperson

KA
Kim Aschenberg
Marketing
+45 40829778 ka@doorsystem.dk

Send til en kollega

0.062