23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vedhæftning og vulkanisering kræver erfaring

Gravlund Industrigummi støber gummi/metal-forbindelser i solid kvalitet.

Hos Gravlund Industrigummi A/S har vi årelang erfaring i at støbe gummi på metaldele, da denne type opgaver altid har udgjort en betragtelig del af vores produktionsopgaver. Ingen opgave er ens, og netop derfor har vi opbygget en stor ekspertise i forskellige vedhæftnings- og vulkaniseringsteknikker.

Hver enkelt støbeopgave vurderes med hensyn til primertyper, lagtykkelse, påføringsmetode og vulkaniseringstemperatur, for at sikre den optimale vedhæftning. Uanset hvilken gummi/metal-forbindelse du ønsker, kan vi rådgive om en kvalitetsløsning, som lever op til de stillede krav.

Totalløsninger

Vi udvikler løsningen sammen med vores kunder og vulkaniserer på fremsendte emner eller står for totalleverancer, hvor vi varetager al kontakt til metalleverandøren og leverer det færdigvulkaniserede gummi/metal produkt. Egen produktion i Ballerup ved København yder vores kunder stor fleksibilitet hvad angår leveringstider og kvalitet, og vi håndterer både små som store seriestørrelser.

Foruden vedhæftning på metal løser vi også opgaver med vedhæftning på andre materialer, eksempelvis plastemner. 

Kontakt os for at høre mere om mulighederne på telefon 44669830 eller på email  info@gravlund.dk. Følg os også gerne på LinkedIn for frisk viden og inspiration om gummiets fascinerende verden.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Med mere end 70 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt. Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.         
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.047