23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Webinar: Engangsemballagernes rejse mod en cirkulær økonomi

Hvordan bruger vi ressourcerne bedst muligt, og hvad betyder producentansvaret for emballage for brugen af engangsemballage og valget af materialer?

Udløber
28. februar 2024

Hvordan passer engangsemballage ind i en cirkulær økonomi – og hvad kan vi gøre, for at bruge vores ressourcer bedst muligt?

Vi lever i en tid, hvor convenience bliver mere og mere udbredt – og det gør engangsemballagerne også. Men vi drukner i affald, og vores virgine ressourcer er knappe.

Derfor skal vi bruge vores ressourcer klogere, end vi gør i dag. Det betyder bl.a., at vi skal designe vores emballager, så de ressourcer, der benyttes til emballage, kan genanvendes og indgå i nye produkter (eller emballager) som et sekundært råvaremateriale.

Overordnet giver webinaret viden om:

  • Emballage i en cirkulær økonomi
  • Emballagetyper og materialer
  • EU-perspektiv

Vi stiller skarpt på, hvilke kriterier der har betydning for selve genanvendelseskvaliteten af de forskellige materialetyper. Her hører du om, hvilke parametre der arbejdes hen imod i forbindelse med implementeringen af producentansvaret i Danmark. Både den primære, sekundære og tertiære emballage bliver omtalt, da alle tre typer skal indtænkes i relation til producentansvaret.

Herudover ser vi på, hvad vores nabolande gør, og hvad der sker på EU-niveau.

Målgruppe for webinaret

Webinaret henvender sig primært til dig, der gerne vil opnå en større forståelse for betydningen af producentansvaret for emballage, og hvad det betyder for engangsemballage. Derudover er webinaret for dig, der søger viden om, hvordan emballage kan indgå i en cirkulær økonomi – også i et europæisk perspektiv.

Dato, tid og sted
Onsdag d. 28. februar 2024 
Kl. 10.00 - 11.00 
Online via Microsoft Teams

Tilmelding
Tilmeldingen foregår via FORCE Technology's hjemmeside.

Webinaret bliver til i et samarbejde mellem VANA – Dansk emballageansvar og FORCE Technology.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Kontaktperson

CB
Christine Bang
Business Development Manager
+45 42627093 cbkr@forcetechnology.com

Send til en kollega

0.047