23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Nordens største VA-partner på Kloakmessen 2024 

Kloakmessen 2024 sker den 25.-26. januar i Fredericia. Du kan opleve fx DM i kloak og produktnyheder til kloakbranchen. +3.000 fagfolk og +160 udstillere mødes til inspiration, netværk - og hygge!

Du kender os som Sanistål, og snart bliver vi til Ahlsell.  Som en del af Ahlsell-familien er vi nu Nordens største VA-partner. På Kloakmessen kan du finde os på Ahlsell-standen A-1348.

Der er gratis entré for fagfolk, når du henter et adgangskort.

3 tips fra VA-ekspert Flemming til Kloakmessen

Det er sjovt at være på messe, men du skal også have noget brugbart med hjem, så messen giver værdi for dig som professionel og din virksomhed. Vores VA-ekspert Flemming Nielsen vil gerne dele hans bedste tips til, hvordan du får mest muligt ud af messen.

  • Tip 1: Netværk og forretningsmuligheder: Kloakmessen er fyldt med forskellige fagfolk, leverandører og eksperter inden for branchen. Det er et oplagt sted at pleje netværket. Du kan opsøge mulige og eksisterende samarbejdspartnere og blive klogere på, hvad der rør sig på VA-området, så du kan være på forkant.

  • Tip 2: Problemløsning og sparring med andre eksperter: Udnyt at du har adgang til andre fagfolk og eksperter på messen. Står du overfor nogle konkrete udfordringer, så sig dem højt. Måske findes der forskellige løsninger eller nye teknologier, som kan afhjælpe problemet eller gøre løsningen hurtigere eller billigere?

  • Tip 3: Nye teknologier og lovgivning : Hold dig opdateret på de nyeste teknologier, produkter og værktøjer, som gør dit arbejde mere effektivt. På Kloakmessen kan du se nye produkter og få dem i hånden, så du kan træffe rigtige beslutninger om, hvad der er værd at investere i.

Samtidig er det vigtigt, at du holder dig opdateret på lovgivning inden for området. Det kan være langhåret at sætte sig ind i selv, så brug eksperterne på messen til at høre om de seneste ændringer, og hvad det betyder for dit arbejde.

Læs om, hvad du kan opleve på vores stand

 

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Kontaktperson

Flemming Nielsen
Salgsdirektør, VA
+45 40407842 fni@sanistaal.dk

Send til en kollega

0.031