23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ineffektiv tankrensning er spild af tid og penge

Rengøringsudstyr der er nedslidt eller ikke passer til opgaven resulterer i spild af tid og ressourcer. Her kan den anvendte sprayteknologi gøre en væsentlig forskel ved at minimere forbrug og maksimere oppetid.

Ineffektiv rengøring risikerer ikke blot at få konsekvenser for hygiejne og produktkvalitet; det koster også ressourcer, tid og penge, der kunne være sparet. Hos mt spray forstår vi vigtigheden af effektiv tankrensning, og med moderne sprayteknologi er der mulighed for at minimere tid og ressourcer brugt på rengøring.

Undgå unødigt lange driftsstop
Er den anvendte tankrensningsdyse nedslidt eller ikke tilpasset den konkrete opgave i processen, er der stor sandsynlighed for, at rengøringscyklussen – og dermed driftsstoppet – tager længere tid end nødvendigt. 

Hvis rengøringen tilmed ikke er fyldestgørende og efterlader genstridige rester, bruges der måske tid og arbejdskraft på manuel efterrengøring. Det betyder ekstra og uventet nedetid. Og det resulterer i et overforbrug af vand, kemikalier og energi i processen

Opnå maksimal oppetid og minimalt ressourcespild
Ved at anvende en tankrensningsdyse tilpasset både mediet og størrelsen på tanken, er du sikret en effektiv og pålidelig rengøring hver gang – uden behov for manuelt efterarbejde. 

Moderne sprayteknologi minimerer desuden forbruget af både vand, kemikalier der pumpes ind i tanken sammen med vandet og mængden af energi brugt til opvarmning af vandet. Sådan kan den rette dyse altså bidrage til at reducere udgifter og frigøre værdifuld tid.

Produktnyheder til effektiv tankrensning af genstridige rester
Hos mt spray har vi et bredt program af tankrensningsdyser til enhver opgave og tankstørrelse. Blandt andet kan vi her præsentere to produktnyheder til rengøring af genstridige rester, som begge er velegnede til brug sammen med højtryksanlæg.

TankJet® YMD3 motordrevet tankrenser til tanke op til 9,1 m i diameter sikrer med sit drifttryk på helt op til 300 bar en effektiv og pålidelig rengøring af selv de mest genstridige rester. Den er ideel til tanke til forarbejdning af fødevarer, farmaceutiske tanke og andre typer procestanke.

TankJet® 50 væskedrevet tankrenser til tanke op til 3 m i diameter sikrer med sit drifttryk på op til 69 bar en kraftfuld rengøring med korte cyklustider. Den er ideel til alle former for mindre beholdere som for eksempel IBC-containere, hvor en hurtig og kraftfuld vask ønskes.

Lad os hjælpe med at optimere din tankrensning
Vi tilbyder kompetent rådgivning og sparring med udgangspunkt i din proces. Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne med moderne sprayteknologi.

Claus Brandt
Salgsingeniør, mt spray
Tlf.: +45 4047 9635
cb@mt-spray.dk

Få råd og vejledning om moderne sprayteknologi i hele landet 
Hos mt spray har vi i mere end 35 år leveret sprayteknologi til alle industrier og er i dag den førende danske leverandør inden for salg og rådgivning. Med mere end 20.000 forskellige dyser og tilbehør kan mt spray hjælpe med rådgivning og automatisering af sprayprocesser og levere alt fra enkelte komponenter til komplette sprayløsninger i hele landet.

mt spray a/s
Symfonivej 37
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11544398
P nummer: 1000253316

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031