23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny vininspiration til små og store vinnørder

Du finder ny inspiration i #verdensbedstevinklub, hvor medlemmerne hver måned får nye idéer til skønne vinoplevelser. De får vejledning i, hvilke vine der passer bedst til forskellige menuer.

Vælger du ofte den samme vin som sidst? Fordi det er det nemme valg, fordi I kan lide den, eller fordi det virker for svært at finde rundt i de mange mærkelige vintyper, -navne og druesorter, som er svære at udtale?

Måske tænker du, at det ville være dejligt at prøve noget nyt og måske blive lidt udfordret i din vinsmagning? I så fald er Nemogaardens #verdensbedstevinklub helt sikkert noget for dig.

Nye vine og inspiration hver måned:

Hver måned udvælger Kenneth fra Nemogaarden mellem to og fire flasker vin, altid med et tema, som vinklubbens medlemmer modtager. Månedens vin kan være en introduktion til et nyt vinhus, en druesmagning, eller lidt vinskole, hvor du fx lærer at skelne mellem forskellige druesorter eller at finde tertiære noter i ældre vine.

#verdensbedstevinklub er for både de små og store vinnørder. Mange af vinklubbens medlemmer mødes i vinbutikken til Klubweekend. Ofte den første weekend i måneden, for at snakke om vin, mad og nyde et særligt udvalgt glas vin.

Flere fordele for vinklubbens medlemmer:

Som medlem af #verdensbedstevinklub nyder du også en række ekstra fordele:

  • Du kan tilmelde dig en måned ad gangen. Vælger du et seks måneders abonnement, er den første måned gratis.
  • Du får naturligvis vinbeskrivelser og opskrifter på "Mad, der Matcher" med #Vinkassen.
  • Gratis levering, og hvis du selv afhenter #Vinkassen, kan du frit vælge en ekstra flaske vin til en værdi af op til 100 kr.
  • Adgang til #verdensbedstevinklub vintilbud, med særlige fordele.
  • Invitationer til #verdensbedstevinklub vinevents.

Som medlem af #verdensbedstevinklub bliver du en del af et dialogforum, hvor vi deler vinviden, holdninger og gode grin. Nysgerrig?

Læs mere på Nemogaardens hjemmeside.

 

Nemogaarden ApS
Nemovej 17
2680 Solrød Strand
Solrød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36199520
P nummer: 1019724014

Kontaktperson

Send til en kollega

0.109