23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Øget digital adfærd: Onlinesalg steg med 40 % i 2023

I Hans Buch har vi et mål om at gøre det nemmere at være B2B-kunde i den brede industri. En øget digital adfærd bidrager til en hurtigere købsproces.

Der er gang i den digitale vækst hos salgs- og ingeniørhuset Hans Buch A/S. 

Sammenlignet med 2022, steg onlinesalget i 2023 med 40 % i Hans Buchs webshop.

Det skal være nemmere at være digital i industrien

Vi har et mål om at gøre det nemmere at være B2B-kunde i den brede industri. Den digitale købsadfærd forventes at stige yderligere i 2024 på varer, som vores kunder gennem vores tekniske rådgivning vender tilbage for at genkøbe.

Tilpasser os tidens tendenser

I Hans Buch forbereder vi os løbende på en mere digital fremtid med tilpasninger, der giver gnidningsfrie og hurtigere købsprocesser. 

Vi tilpasser os tidens tendenser for at gøre os klar til markedernes ændrede behov og adfærd. Det er opskriften bag Hans Buchs mere end 100 års historie i industrien. Det kan du se mere om i videofortællingen om Hans Buch her.

Tre eksempler på populære onlinevarer

Mekanisk befæstelse:
Smarte løsninger til montering og befæstelse med et bredt kvalitetssortiment fra anerkendte brands og leverandører såsom PEM, Haeger, Rivit og Accuride. Få alt lige fra presbefæstelse, nittebøsninger, udtræksskinner, montageværktøj og maskiner til lige det, du mangler. 

Følg med både på Nordiske Medier og på vores LinkedIn-side og bliv klogere på vores mange mekaniske løsninger til industrien.

Instrumentering:
Tryk, differens, flow, niveau, temperatur: Hos Hans Buch finder du med sikkerhed din løsning inden for instrumentering og måleinstrumenter til at overvåge og styr en række medier, hvad end det er gasdetektering, luft, vand eller andre flydende medier. Find vores sortiment i webshoppen, der tæller anerkendte leverandører såsom Crowcon, Huba, Sauter og Kobold.

Pneumatik:
Bredt udvalg af tekniske løsninger til at få luft under tryk til at udføre en funktion. Sortimentet tæller et bredt udvalg af skudventiler, cylindre, fittings, koblinger, slanger og blæsepistoler. Vi arbejder med anerkendte leverandører såsom MAC Valves, Sang-A og Airtec Pneumatics, som du kan læse mere om i webshoppen.

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med på vores LinkedIn-side og bliv klogere på, hvordan vi arbejder i Hans Buch:
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.062