23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MULTIVAC A/S er eksklusiv forhandler af Handtmann 

Pr. 1. marts 2024 bliver MULTIVAC A/S eksklusiv forhandler af vakuumfyldere, portioneringsanlæg og mixere fra verdens førende producenter tyske Handtmann og Inotec.

”Vi ser meget frem til samarbejdet med Handtmann Group og til at kunne tilbyde vores kunder en endnu stærkere palette af procesudstyr,” siger Martin Petersen, adm. direktør hos MULTIVAC A/S. 

Til servicering af de mange eksisterende Handtmann kunder byder vi velkommen til et stærkt Handtmann serviceteam bestående af: Leif Vrist-Rønn, Troels Mouritzen og Tobias Vrist-Rønn. MULTIVAC salgsteamet samt flere serviceteknikere har været på hhv. salgs- og servicetræning på Handtmanns hovedkontor i Biberach samt hos Inotec i Reutlingen, Tyskland. Vi står således godt rustet til at sparre med vores kunder og servicere deres Handtmann og Inotec løsninger.

Vakuumfylder til SuperBrugsen Rudkøbing
Allerede nu kan MULTIVAC A/S tilbyde udstyr fra Handtmann og Inotec, og den første Handtmann maskine er allerede installeret hos SuperBrugsen i Rudkøbing. 

”SuperBrugsen Rudkøbing er en meget veldreven butik, som sætter en ære i at producere et bredt udvalg af hjemmelavede produkter,” fortæller Area Sales Manager – Retail, Claus Sander. 
”Efter en tæt dialog med kunden nåede vi frem til, at en Handtmann vakuumfylder VF 608 er den helt rigtige løsning, som både kan underbygge den kvalitet og volumen, kunden ønsker. 
Slagtermester Theis og hans pølsemager Michael er således allerede i fuld gang med at producere lækre produkter med brug af vakuumfylderen, som til fulde lever op til deres forventninger.”
.

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.031