23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Innovativt Skridt mod Fremtiden

Vi går ind i en tid med nye metoder, og hos Silcofa har vi taget et stort skridt ind i fremtiden denne vinter. En forandring, der har krævet, at vi justerer vores normale arbejdsgange, og vi har været dedikeret til at omdefinere vores produktionsprocesser og tage vores service til det næste niveau.

En markant ændring, der symboliserer vores engagement i fremtidens teknologi, er implementeringen af vores nye automatiske skærebord. Denne beslutning åbnede døren for det moderne og effektive skærebord, der nu er en integreret del af vores produktionsanlæg.

Stor fleksibilitet
Vores nye automatiske skærebord er ikke blot en erstatning; det er en opgradering af vores kapaciteter. Denne avancerede maskine har vist sig at være alsidig, pålidelig og kan skære i alle de materialer, som vores kunder allerede kender os for. Det betyder, at vi altid har mulighed for at lave skræddersyede løsninger ud fra lige netop kundens unikke ønsker. Uanset om det er silikone eller teflon, er vores skærebord opgaven voksen. Den kan selv trække teflonplader fra rullen og præcist skære dem i mål og former efter behov samt selv køre det af bordet igen.

Intet er for stort eller for småt
Vores dedikation til kvalitet og effektivitet betyder, at ingen opgave er for stor eller for lille for os. Vi ser frem til en spændende tid, hvor vi er klar til at håndtere nye udfordringer og levere skræddersyede løsninger til vores kunder. Du kan altid kontakte os på tlf.: 36 77 17 81 eller på E-mail: salg@silcofa.dk. 

Om Silcofa
SILCOFA, som blev etableret i 1972, er den mest erfarne virksomhed i Danmark inden for silicone- og teflonprodukter samt procesbånd til fødevare-, medicinal- og procesindustrien. At være den bedste betyder at give sine kunder det bedste produkt. Som et resultat har SILCOFA en fremragende kundeservice, en stor viden om sine produkter og deres egenskaber, samt en stor fleksibilitet, hvilket betyder, at vi leverer det, du har brug for, snarere end det, vi lige har på lageret.

 

SILCOFA ApS
Stamholmen 193 E
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89929814
P nummer: 1002829669

Kontaktperson

Lars Monberg
Adm.direktør / Indehaver
+45 20424761 lmo@silcofa.dk

Send til en kollega

0.047