23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danske løsninger i Italiens landbrugs- og fødevareindustri

Italien har et stærkt ønske om at fremme den grønne omstilling i landbrugs- og fødevaresektoren. Det giver muligheder for danske virksomheder. En virksomhed, der har udnyttet muligheden, er danske Lihme Protein Solutions, der har bæredygtighed og effektiv udnyttelse af overskudsressourcer i højsædet.

Lihme Protein Solutions fremmer bæredygtighed ved effektiv udnyttelse af overskudsressourcer fra mejeriindustrien med fokus på udnyttelse af protein til både fødevarer og foder. Lihme Protein Solutions’ filosofi harmonerer derfor med målene i Italiens genopretningsplan, der med en bevilling på 6,8 milliarder euro investerer i grøn omstilling i landbrugs- og fødevaresektoren. 🌾 🚜 

”Det var tydeligt, at Lihme Protein Solutions havde potentiale til at give den italienske mejerisektor en betydelig fordel. Nu viser resultaterne sig at være endnu mere lovende end først forventet. Virksomhederne ønsker at indgå i et langsigtet partnerskab, der forhåbentligt kan bidrage til en større ændring af hele den italienske mejerisektor," udtaler Francesca Zaccarelli, landbrugs- og fødevareekspert på den danske ambassade i Rom.

Hvis du vil vide mere om mulighederne på det italienske marked, kontakt handelsrådgiver Francesca Zaccarelli fra den danske ambassades landbrugsfødevareteam.

🔗 Læs mere her.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Kontaktperson

AAS
Arienne Alkemade Sehestedt
+45 33920066 arialk@um.dk

Send til en kollega

0.047