23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gunnar Haagensen A/S styrker salgsteamet med to erfarne account managers

Marcus Coffman og David Johansen er navnet på de to nye salgskonsulenter der starter i Gunnar Haagensen A/S

Gunnar Haagensen A/S er henrykte over at kunne præsentere to nye dedikerede medlemmer af virksomhedens voksende familie. Marcus Coffman og David Johansen har netop indtaget rollerne som Account Managers og vil spille en central rolle i at styrke salgsindsatsen og kundeservicen hos Gunnar Haagensen A/S.

Styrket Salgsindsats

Marcus og David bringer en imponerende mængde erfaring og entusiasme med sig til vores salgsteam. Deres primære ansvar som Account Managers vil være at agere som bindeleddet mellem Gunnar Haagensen A/S og vores værdsatte kunder. Dette inkluderer direkte kundekontakt og opbygning af stærke relationer for at sikre kontinuerlig kundepleje.

Marcus og Davids professionelle tilgang og positive attitude vil bidrage markant til vores virksomheds fortsatte succes og vækst. Deres erfaring inden for salg og eksternt konsulentarbejde vil være en værdifuld tilføjelse til vores allerede stærke hold af medarbejdere.

 

Glæder sig til udfordringerne

David Johansen deler sin glæde over sin nye rolle som Ekstern Salgskonsulent hos Gunnar Haagensen A/S. Han ser frem til at bidrage til virksomhedens fortsatte vækst og er begejstret for de nye udfordringer, hans position bringer med sig.

Marcus Coffman, med mere end 7 års erfaring hos nordiske medier, bringer sin ekspertise som salgskonsulent til Gunnar Haagensen A/S. Han ser skiftet som en tidlig julegave og ser frem til at arbejde tæt sammen med vores kunder for at levere skræddersyede løsninger.

Gunnar Haagensen A/S har mere end 100 års erfaring i at levere specialdesignede tætninger og pakninger i gummi, teknisk plast og metal til maskin-, hydraulik- og procesindustrien. Vores engagement i kvalitet og kundeservice har gjort os til en pålidelig partner for vores kunder.

Vi ønsker Marcus Coffman og David Johansen hjerteligt velkommen ombord og ser frem til et produktivt og succesfuldt samarbejde.

A/S Gunnar Haagensen
Hejrevang 6
3450 Allerød
Allerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16279595
P nummer: 1001071554

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031