23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kunderne sammensætter sortimentet i vinhandel

Hos Nemogaarden (https://nemogaarden.dk/) er kunderne med til at bestemme, hvilke vine der skal være på hylderne. Forretningens faste kunder inviteres til at være en del af et kundepanel, som har til opgave at vurdere nye vine og vinhuse.  

Vine som ikke findes andre steder

Strategikonsulent Bjørn Eilertsen er både vinkender, Solrødborger og fast kunde hos Nemogaarden. Desuden er han deltager i Nemogaardens kundepanel. 

”Jeg har haft interessen for mad og vin i mange år. Men da jeg begyndte at handle hos Nemogaarden, blev jeg introduceret for vine, jeg aldrig havde set eller smagt før. Det har givet mig nogle helt særlige vinoplevelser at kende Kenneth. Jeg bliver ved med at vende tilbage til Nemogaarden,” siger Bjørn Eilertsen. 

Kundepanelet giver unikke vinoplevelser

Når Kenneth Lund fra Nemogaarden påtænker at føje nye vine eller vinhuse til sortimentet, kommer de altid forbi kundepanelet først. 

”Det er altid en god oplevelse at være en del af kundepanelet. Vi får smagt nogle gode, spændende vine. Af og til sørger Kenneth for nogle lækre små retter og specialiteter, der passer til vinen. Samtidig efterspørger han vores ærlige mening om vinene, og om vi ville købe dem i forretningen og til hvilken pris,” siger han. 

Senest har han været med til at smage på en vin fra det østrigske vinhus Silvia Heinrich, et vinhus som Nemogården snart introducerer i sit sortiment. 

Denne blindsmagning var Bjørn Eilertsen ret begejstret for: 

”De har nogle fantastiske vine, og jeg havde aldrig gættet, at det var en østrigsk rødvin, vi havde fat i. Det er utroligt flot håndværk, og vinen kan måle sig med noget af den bedste vin, som jeg har smagt. Den er på niveau med de allerbedste bourgogner.”

Unikke vine med kant og karakter

Nemogaardens store udvalg af østrigske vine og italienske vine fra små familiegårde er, ifølge Bjørn Eilertsen, noget af det, der adskiller Nemogaarden fra andre gode vinhandlere: 

”Østrigske vine er meget oversete i Danmark, og det er helt unikt at få adgang til så stort et udvalg af gode østrigske vine hos Nemogaarden. Italiensk vin kan man til gengæld få i ethvert supermarked, men hos Nemogaarden finder man alene vine fra små specielle familiegårde. Det er som at være vinrejse blandt gemte juveler i det italienske vinlandskab uden at skulle køre tusindvis af kilometer selv.” 

Favoritter fra Italien og Østrig

Blandt sine favoritvine fra Nemogaarden fremhæver Bjørn Eilertsen den østrigske Pinot Noir Reserve fra Weingut Alphart  og den italienske Brunello di Montalcino fra Col D’Orcia

”Pinot Noir’en fra Alphart er et fremragende køb, som jeg aldrig havde fundet selv, og Col D’Orcia’s Brunello er bare ren selvforkælelse.”

Læs mere om events hos Nemogaarden.  

Nemogaarden ApS
Nemovej 17
2680 Solrød Strand
Solrød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36199520
P nummer: 1019724014

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062