23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Med glæde introducerer vi Murrelektronik Danmarks LinkedIn-profil!

Vi opfordrer alle nordiske medier til at tage del i denne spændende begivenhed og følge vores opdaterede side dedikeret til det danske marked.

Som følger af Murrelektronik Danmark kan du se frem til at være på forkant med de seneste trends inden for automationsteknologi og industriel elektronik. Vores mål er at levere værdifuld indsigt og holde dig informeret om branchens mest innovative løsninger.

Hvad kan du forvente på vores side?

❇️ Innovationer i Automation: Vi deler de seneste teknologiske fremskridt for at holde dig ajour med branchens udvikling.

❇️ Industrielle Elektronikløsninger: Følg med i vores opdateringer for indsigt i avancerede elektronikløsninger, der kan optimere dine industrielle processer.

❇️ Ekspertindsigt: Vores team af eksperter deler tips, tricks og dybdegående viden om, hvordan du kan optimere din produktionslinje.

Vi ser frem til at dele denne rejse med jer! Følg med for at være en del af vores voksende fællesskab og vær blandt de første til at opdage, hvordan Murrelektronik er med til at forme fremtiden inden for industriel automation.

 

👉 Husk at klikke 'Følg' på vores profil for at #stayconnected! LINK TIL LINKEDIN SIDE. 

 

Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os:

Telefon: 96 35 06 06
E-mail: info@murrelektronik.dk 

 

Vi glæder os til at vise dig den nyeste og bedste teknologi vi har at byde på! 

Murrelektronik ApS
Alexander Foss Gade 13, 1.
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35234586
P nummer: 1018459619

Kontaktperson

CL
Charlotte Lefdal
Marketing koordinator
cl@murrelektronik.dk

Send til en kollega

0.063